Lån et menneske i TV 2 Lorrys have på Frederiksberg i dag

Er det noget for dig at låne en transkønnet, et mobbeoffer eller måske en tidligere kræftpatient? I dag lørdag åbner Menneskebiblioteket op for gratis udlån af mennesker i TV 2 Lorrys have.

Den seneste måneds tid har TV 2 Lorry med serien Menneskebiblioteket sat fokus på fordomme og folk, der ikke er som de fleste. Som kulmination giver vi nu, i samarbejde med Menneskebiblioteket, alle interesserede mulighed for selv at låne et menneske.

Eventen foregår i TV 2 Lorrys have på Allégade 7-9 på Frederiksberg, og Menneskebiblioteket vil være åbent for udlån i tidsrummet kl. 11.00 – 15.00.

Cirka 20 bøger vil være at finde på boghylden. Heriblandt både en person med ADHD, en jøde, en hjerneskadet og en tidligere hjemløs. Et udlån varer cirka en halv time, og du må spørge bogen om alt inden for emnet. Ingen tabuer og fordomme er for store i samtalen.

Menneskebiblioteket blev dannet for 18 år siden under Roskilde Festivalen og har siden forgrenet sig ud til mange andre lande. Målet er at fremme forståelsen mellem mennesker ved at udlåne mennesker, som på den ene eller den anden måde stikker ud. Dem som møder fordomme, mangel på forståelse eller bare ikke er helt som de fleste. ”Bøgerne” lader sig frivilligt låne ud for at styrke dialogen.  

TV 2 Lorry vært John Rahbek har igennem seks afsnit af serien Menneskebiblioteket lånt seks meget forskellige bøger. Har du ikke set programmerne, kan du se dem her.

Du kan også se første afsnit herunder.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

lundtoftegade nørrebro

København skyder millioner i ansigtsløft til særlige områder på Nørrebro og Amager

minimumsnormering

Åben slagudveksling på rådhus om penge til minimumsnormeringer

tour de france ruten

playRuten skal nærstuderes: Tour de France-arrangør besøger København og Roskilde

parkbyen rødovre

Byråd baner vejen for nyt boligkvarter i Rødovre

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere