Fortsat akut risiko for angreb: Politi forlænger forbud

Københavns Vestegns Politi forlænger forbuddet mod adgang til Black Jackets lokaler i Albertslund.

Politiet forlænger atter forbuddet mod enhver adgang til adressen Værkstedsgården 9-11 1. sal i Albertslund. 

Forbuddet mod lokalerne, der normalt huser bandegrupperingen Black Jackets, blev første gang indført den 19. maj og er siden blevet forlænget to gange. 

00:22

Sådan så det ud, da politiet den 19. maj lukkede ned for adressen Værkstedsgården 9-11 1. sal i Albertslund.

Luk video

Politiet på Vestegnen mener fortsat, at der er en akut risiko for, at Black Jackets kan blive angrebet. Den vurdering sker på baggrund af konkrete efterretninger og hændelser, lyder det fra politiet.

TV 2 Lorry erfarer, at drabet på en 23-årig mand på Frederiksberg tidligere på måneden er en af de hændelser, der gør, at politiet nu frygter et angreb mod Black Jackets i Albertslund.

Den 23-årige døde efter en skudveksling mellem to biler på Peter Bangs Vej. Her blev han ramt i hovedet og siden af kroppen gennem sin bilrude. 

Læs også: Voldsom likvidering: Mand dræbt af skud gennem bilrude

En 29-årig mand fra rockergruppen Gremium er lige nu fængslet for sin rolle i drabet på den 23-årige mand. Greminum skal være i konflikt med Black Jackets, og det var øjensynligt den konflikt, der førte til, at den 23-årige blev likvideret.

Gremium er en tysk rockergruppe, der i Danmark primært holder til på Vestegnen.  

- Vi har konkrete efterretninger på, at Black Jackets forbereder sig på angreb. Historisk har politiet erfaring for, at den slags konfliktsituationer i rocker/bandemiljøet kan ende i angreb på klubhuse og tilholdssteder, sagde politiinspektør Svend Foldager, da forbuddet mod Black JAcket-loklaerne først blev indført den 19. maj.

Politiet lægger også vægt på, at medarbejdere fra hjemmeplejen i Albertslund kommune opholder sig i samme ejendom som banden.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik