Succestræner David Nielsen forlænger med Lyngby

David Nielsen har forlænget kontrakten med Lyngby, så den nu løber frem til sommeren 2019. Det er et år længere end trænerens tidligere kontrakt.

Fodboldtræneren David Nielsen førte overraskende Lyngby Boldklub frem til bronzemedaljer i Alka Superligaen, og nu er der endnu flere gode nyheder til fans af klubben.

Det oplyser Lyngby i en pressemeddelelse.

Efter Lyngbys mange gode præstationer gennem sæsonen er David Nielsen et varmt navn, når snakken går på trænerrokader i Superligaen. Selv mener han dog, at han sagtens kan udvikle sig ved at blive i Lyngby.

- Til syvende og sidst er det en beslutning, der er taget med hjertet og maven. Det er ikke altid, man har mulighed for at vælge med de to dele i fodbold, siger David Nielsen i et liveinterview på TV3+.

- Man kan altid blive fristet af andre tilbud, men omvendt er det også mit første år i Superligaen, og jeg er meget realistisk. Jeg træner Lyngby, og jeg sidder ikke og venter på, at den tabende Champions League-finalist ringer til mig, tilføjer han.

Bestyrelsesformand Torben Jensen er glad for, at man kan holde på succestræneren.

- Jeg er glad og taknemmelig over, at David har takket ja til en forlængelse med Lyngby Boldklub. Det er åbenlyst for enhver, at David og hans team har leveret en fantastisk præstation.

- Vi tror på, at David er den helt rigtige mand i spidsen for superligaholdet i Lyngby Boldklub. Og vi tror på, at vi som klub stadig har et stort potentiale at indfri, siger Torben Jensen i en pressemeddelelse.

I næste sæson skal Lyngby spille kvalifikation til Europa League.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere