Stortalent vender tilbage til Lyngby efter USA-ophold

Emil Larsen vender hjem fra USA og har skrevet kontrakt med superligaoprykkeren indtil sommeren 2019.

Fodboldspilleren Emil Larsen vender tilbage til Lyngby på en treårig aftale, oplyser oprykkerklubben på dens hjemmeside.

- På sine bedste dage er Emil Larsen en topspiller i Superligaen, og vi skal som klub hjælpe ham tilbage på det niveau, som alle ved, han besidder, siger Lyngbys træner, David Nielsen.

- Det er min opgave sammen med staben at få spillerne til at maksimere deres potentiale, og vi glæder os til at arbejde med Emil i hverdagen og give ham de rammer og redskaber, der skal til for at forløse potentialet, lyder det fra David Nielsen.

Emil Larsen spillede 83 kampe og lavede 25 mål i sin første tid i klubben, inden han i 2012 skiftede til OB, hvor han havde blandet succes.

I januar i år forsøgte han sig hos Columbus Crew i den amerikanske Major League Soccer, men nu er den 25-årige kantspiller altså tilbage, hvor det hele startede.

Emil Larsen er noteret for fem A-landskampe. Han var senest i landsholdsaktion i en testkamp mod England i foråret 2014.

Han bliver i øvrigt Lyngbys femte tilgang siden oprykningen til den bedste række. Klubben har tidligere skrevet kontrakt med Jesper Hansen (Bastia), Martin Ørnskov (Brøndby), Lasse Rise (Esbjerg) og Kristoffer Larsen (Brann).

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere