Stortalent vender tilbage til Lyngby efter USA-ophold

Emil Larsen vender hjem fra USA og har skrevet kontrakt med superligaoprykkeren indtil sommeren 2019.

Foto: Juliane Lydolph / Scanpix

Fodboldspilleren Emil Larsen vender tilbage til Lyngby på en treårig aftale, oplyser oprykkerklubben på dens hjemmeside.

- På sine bedste dage er Emil Larsen en topspiller i Superligaen, og vi skal som klub hjælpe ham tilbage på det niveau, som alle ved, han besidder, siger Lyngbys træner, David Nielsen.

- Det er min opgave sammen med staben at få spillerne til at maksimere deres potentiale, og vi glæder os til at arbejde med Emil i hverdagen og give ham de rammer og redskaber, der skal til for at forløse potentialet, lyder det fra David Nielsen.

Emil Larsen spillede 83 kampe og lavede 25 mål i sin første tid i klubben, inden han i 2012 skiftede til OB, hvor han havde blandet succes.

I januar i år forsøgte han sig hos Columbus Crew i den amerikanske Major League Soccer, men nu er den 25-årige kantspiller altså tilbage, hvor det hele startede.

Emil Larsen er noteret for fem A-landskampe. Han var senest i landsholdsaktion i en testkamp mod England i foråret 2014.

Han bliver i øvrigt Lyngbys femte tilgang siden oprykningen til den bedste række. Klubben har tidligere skrevet kontrakt med Jesper Hansen (Bastia), Martin Ørnskov (Brøndby), Lasse Rise (Esbjerg) og Kristoffer Larsen (Brann).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik