Stor lettelse i Lyngby efter intens superligakamp

Efter et heftigt nedrykningsdrama mellem Lyngby BK og Hobro IK mandag aften, slipper Lyngby for nedrykning og får lov at blive i Superligaen.

Glæden er stor blandt både fans og fodboldklub, efter at Lyngby BK i en hårrejsende superligakamp mod Hobro IK mandag aften sikrede sig overlevelse i Superligaen.

- Det er absolut en stor lettelse. Vi har været meget igennem. Både hele sæssonen, efter nytår og den sidste uges tid. Så det er en kæmpe lettelse, siger Birger Jørgensen, der er sportschef for Lyngby.

Kampen mellem Lyngby og Hobro endte 2-2, men da Lyngby vandt første opgør i Jylland med 1-2, bliver Lyngby i Superligaen med en samlet sejr på 4-3.

Fan jubler

Slutstillingen efter mandagens kamp skabte stor begejstring hos Peter Nielsen, der er formand for Lyngby Fanklub. 

- Jeg har haft det fantastisk hele dagen. Jeg er svært godt tilfreds. Jeg glæder mig til at tage på arbejde i en kongeblå trøje, siger han til TV 2 Lorry.

I ugerne op til kampen har nerverne hos den dedikerede fodboldfan ellers hængt udenpå tøjet.

- Det har været ganske forfærdeligt inden kampen og i ugerne før. Der var meget nervøsitet og mange nerver, siger Peter Nielsen. 

Derfor er det også en stor lettelse, at Lyngby nu har endnu en sæson i Superligaen i sigte.

Endnu en sæson i Danmarks bedste liga 

Klubben kan nu se frem til endnu flere hårde kampe, og der kan bestemt ikke hviles på laurbærrene, mener cheftræner Birger Jørgensen.

- Vi skal gøre os umage til næste år. Men jeg tror, vi har lært rigtig meget med en hel sæson i Superligaen i år. Men selvfølgelig er der et arbejde med at sammensætte en trup og være klar til, at vi starter op igen i midten af september, afslutter han.