Revy-dronning takker af: "Det er vemodigt"

Lisbet Dahl har siden 1974 været en fast del af Cirkusrevyen. Men efter næste sæson er det slut.

Er du fan af Lisbet Dahls præstationer i Cirkusrevyen, så er dagens revynyhed en trist en af slagsen. Revydronningen har nemlig valgt at takke af efter næste sæson.

Cirkusrevyen 2022 bliver derfor Dahls finalsæson. Det oplyser Cirkusrevyen på deres Facebook-side.

Revy-dronningen har været med siden 1974, og indtil videre er det blevet til 33 sæsoner som både medvirkende og instruktør.

Sæson nummer 34 bliver dog den sidste for hendes vedkommende. Herefter vinker hun for alvor farvel til det grønne telt på Dyrehavsbakken. Og det er med blandede følelser, oplyser Lisbet Dahl i en pressemeddelelse.

- Cirkusrevyen er gennem årene blevet min anden familie, og derfor er det meget vemodigt at skulle stoppe til næste år, men tidspunktet føles helt rigtigt for mig, siger hun og fortsætter:

- Jeg er dybt taknemmelig for de mange gode år sammen med mine kolleger både på og bag scenen, men tiden er nu inde til at sige farvel, og jeg glæder mig til at se publikum igen til næste år og få lov til at sige farvel til dem også, siger Lisbet Dahl.

Ramt af stress

Dahls beslutning kommer efter en hård periode. I juli måtte revy-stjernen sygemelde sig med stress. På sin læges opfordring skulle hun holde sig helt i ro, så hun kunne blive klar til sidste etape af den populære Cirkusrevy til efteråret.

Men sådan skulle det dog ikke gå. I august meddelte hun, at hun ikke ville vende tilbage til scenen i år.

Og nu står det så klart, at næste sæson bliver hendes sidste. En beslutning der også påvirker Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen.

- Jeg kommer til at savne hendes knivskarpe humor, hendes stædighed - og hendes utålmodighed, for det er grunden til, at jeg altid sætter mig ind i teltet og nyder den revy, hun og holdet har lavet. Nu glæder jeg mig til at se Lisbet tilbage i 2022, hvor vi skal sige farvel og tak til en stor kunstner.

Hun er dog ikke det eneste store navn, der har valgt at sige farvel til Cirkusrevyen. Også Ulf Pilgaard har valgt at takke af. Det kom allerede frem i 2019, men på grund af corona-pandemien udskød han sin afsked til i år.

Det kan du læse mere om her.