Politiet søger vidner: 21-årig kvinde voldtaget i pirattaxa

I forbindelse med en voldtægt, der skete i en pirattaxa på Lyngby Omfartsvej, søger Nordsjællands Politi vidner og andre med oplysninger til sagens opklaring

Nordsjællands er i gang med at efterforske en voldtægt af 21-årige kvinde, der blev voldtaget i en pirattaxa i Lyngby. og søger vidner, der kan hjælpe med opklaring saf sagen.

Forbrydelsen fandt sted om morgenen søndag den 1. september omkring klokken 06.50 ved Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade.

Kvinden blev samlet op i indre by i København af en ”pirattaxachauffør”, der kørte kvinden mod Lyngby.

På Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade kørte taxachaufføren ind til siden, hvorefter kvinden blev udsat for voldtægt. Chaufføren kørte herefter kvinden til krydset Grønnevej/Virumvej i Virum, hvor hun blev sat af klokken 07.09. Herefter fortsatte chaufføren ad Virumvej i retning mod København.

Overvægtig, mørklødet mand

Chaufføren beskrives som en 32-40-årig mand, mørklødet, udenlandsk af udseende, overvægtig, kort, mørkt hår, bred eller flad næse, han talte dansk og engelsk.

Han kørte i en hvid/lys SUV, muligvis en Skoda Yeti model 2010-2014.

Nordsjællands Politi vil gerne høre fra vidner, der enten har set sådan en bil køre rundt den pågældende nat og morgen i København og Nordsjælland eller har set bilen holde på Lyngby Omfartsvej.

Vidner, der har set kvinden blive sat af bilen, søges også.

Derudover søger Nordsjællands Politi generelt vidner, der har kendskab til en bil, som den beskrevne, der benyttes som ”pirattaxa”, herunder også borgere, der har kørt i bilen eller lignende biler.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere