Politiet om skud i Lyngby: Det kan være banderelateret

To personer er ramt af skud foran Sticks'n'Sushi i Magasin i Lyngby. Begge er nu stabile, oplyser politiet.

En mand blev ramt af skud i ryggen, og efterfølgende kørt på hospitalet i kritisk tilstand omkring klokken 19 tirsdag aften i Lyngby.

En kvinde blev også ramt af skud.

Begge foran Sticks'n'Sushi i Magasin, og politiet mødte talstærkt op på stedet for at evakuere flere hundrede mennesker i området. 

De to ofre er heldigvis allerede tirsdag aften erklæret for stabile, fortæller presseansvarlig Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry. 

Ofrene er altså uden for livsfare. 

Følgende mand er set løbe fra gerningsstedet:

Cirka 30 år

Slank

165 cm

Hue og vinterfrakke

Rygsæk af mærket Eastpack 

Vidner har også set en lille hvid bil med tre mænd køre fra parkeringspladsen på Johannes Fogs Plads bag Magasin i ukendt retning, oplyser politiet til TV 2 Lorry.

Der er klokken 22.30 fundet en pistol i et buskads ved Magasin.

Presseansvarlig i Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, oplyser desuden til TV 2 Lorry, at der er spor, som indikerer, at episoden kan være banderelateret.

- Vi forsøger at sammenholde overvågning med alle de vidner, vi har talt med. Vi vil til stede fortsat i så stort omfang, at folk kan føle sig trygge, siger han. 

Vagtchef Henrik Sveistrup bekræfter overfor Ekstra Bladet, at de er til stede ved Rigshospitalet, hvor skudofrene lige nu er indlagt.

Det er man, fordi flere Satudarah-relaterede personer er ankommet til hospitalet.

- Vi er derude for at sikre, at der ikke sker optøjer, siger Henrik Sveistrup til Ekstra Bladet.

Vidner fortæller til Ekstra Bladet, at der i alt blev afgivet syv skud, hvorefter gerningsmanden flygtede, men det er ikke bekræftet af politimændene. 

Vidne fortæller til TV 2 Lorry, at stemningen i Magasin var panisk kort efter skudepisoden.