Politiet finder savnet 81-årig død i Lyngby Sø

Nordsjællands Politi har mandag eftermiddag fundet den 81-årige mand, der har været savnet siden 5. december, død i den nordlige ende af Lyngby Sø.

Opdatering klokken 18.34: Nordsjællands Politi bekræfter, at den person, der mandag er fundet død, er den 81-årige Bent fra Lyngby, der har været savnet siden den 5. december.

Lyngby Sø dannede mandag eftermiddag ramme om en større politieftersøgning.

Ifølge den presseansvarlige hos Nordsjællands Politi indløb et tip om den 81-årige Bent fra Lyngby, som forsvandt den 5. december.

Politiet bekræfter over for TV 2 Lorry, at der er fundet en død mand ved Lyngby Sø.

- Flere ting indikerer, at det kan være Bent, der er fundet død, men vi kan endnu ikke bekræfte det, siger pressevagten fra Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Klokken 18.29 udsendte politiet en pressemeddelelse, hvori de bekræftede, at den person, de havde fundet død, var den 81-årige mand.

 

- Den savnede 81-årige Bent, som sidst blev set den 5. december nær Ulrikkenborg Plads i Lyngby, er her til eftermiddag omkring klokken 15 fundet død i den nordlige del af Lyngby Sø, skriver politiet.

Den nøjagtige dødsårsag er endnu ikke fastlagt, men der er ifølge Nordsjællands Politi ikke noget mistænkeligt ved dødsfaldet. De pårørende er underrettet.

Tip fra Missing People ledte politiet på rette spor 

I pressemeddelelsen oplyses det, at et tip fra Missing People, der havde fundet en af den savnedes genstande, førte til, at eftersøgningen i løbet af mandagen blev intensiveret nær den nordlige del af Lyngby Sø, hvor den savnede blev fundet død.

Nordsjællands Politi har af flere omgange ledt efter den 81-årige med blandt andet hunde, droner og helikopter, ligesom flere frivillige, herunder organisationen Missing People, har ledt efter ham.

Nordsjællands Politi takker de borgere, som er kommet med oplysninger i forbindelse med eftersøgningen.

Hundepatruljer finkæmmer området.
Hundepatruljer finkæmmer området.
Foto: alarm112danmark.dk

Gik hjemmefra for at gøre ærinde

81-årige Bent har været meldt savnet siden 5. december, hvor han om eftermiddagen forlod sit hjem på Vintappervej for at gøre et ærinde ved Ulrikkenborg Plads, men kom aldrig hjem igen.

Politiet har tidligere søgt efter ham med hunde og overfløjet nogle mindre grønne områder med droner. Derudover ledte et større antal frivillige efter ham forrige weekend.

Familien havde tidligere fortalt til TV 2 Lorry, at de håber på det bedste, og at 81-årige Bent vil blive fundet, så de kan få noget afklaring.

Torsdag i sidste uge offentligjorde Nordsjællands Politi nye overvågningsbilleder af Bent, hvor man kan se, hvilket tøj han havde på, da han forsvandt.

Billederne er optaget den 5. december klokken 17.06 på Parallelvej nær Ulrikkenborg Plads.

I forbindelse med offentliggørelsen af overvågningsbillederne udtlate politikommisær Jørgen Lyster fra Nordsjælllands Politi, at man håbede på, at billederne kunne føre til flere brugbare henvendelser fra offentligheden. 

 

Tidligere interview med politikommisær Jørgen Lyster fra Nordsjællands Politi, der håber, at de nye overvågningsbilleder kan føre til fundet af 81-årige Bent. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere