Politi får ingen tips i sag om sexforbrydelse ved ”puttefest”

Politiet har efterlyst vidner, der kan føre dem tættere på en gerningsmand i en sædelighedsforbrydelse til "puttefest". Men ingen har henvendt sig.

Ved årets "puttefest" i Ulvedalene deltog omkring 7.000 unge mennesker. Foto: Nikolai Linares / Ritzau Scanpix

En 16-årig pige har lørdag anmeldt, at hun ved "puttefesten" i Ulvedalene i Jægersborg Dyrehaven fredag blev tvunget til at udføre oralsex på en mandlig deltager.

Lørdag efterlyste politiet vidner, der kunne føre politiet tættere på en gerningsmand.

Mandag lyder det fra politiet, at man endnu ikke har fået nogle henvendelser fra vidner.

Pigen har fortalt politiet, at hun ved flere lejligheder passerede personer, der kunne have set gerningsmanden:

Læs også Status på puttefest: 122 småskader og 8 indlagt på hospitalet

Da gerningsmanden trak kvinden til gerningsstedet, passerede de flere personer, men det var ikke muligt for kvinden at fortælle dem, at hun havde brug for hjælp. Ligeledes passerede hun flere personer, da hun løb væk fra gerningsstedet ved en skovsti.

Der deltog op mod 7.000 unge mennesker til "puttefesten". Her møder 1.g'ere fra hele Sjælland op for at feste med hinanden.

Signalement af gerningsmanden

  • Mand, afrikansk af udseende og meget sort i huden, ca. 16-17 år, stor af kropsbygning, men ikke trænet, ca. 185-190 cm. høj, kort karseklippet sort hår. Kan have en skade i form af hævelse eller tilsvarende ved den ene kind/øje.
     
  • Iført hvid t-shirt malet med tusch i farverne grøn, sort og rød. Desuden skrevet på huden med sprittusch i de nævnte farver på arme og bryst. T-shirten var delvis iturevet. Manden var desuden iført sorte bukser og sorte sneakers.
     
  • Talte dansk med accent, men det kan ikke udelukkes at denne accent var påtaget.
     

Kilde: Nordsjællands Politi

Gerningsmand kan være 1.g'er

Ud fra signalementet er det politiets opfattelse, at der kan være tale om en 1.g elev, idet det oftest er dem, der bærer hvide trøjer, hvor der bliver skrevet på med tusch.

Læs også Elever rydder op i Dyrehaven: "Det er jo os der har rodet"

Vidnerne kan være personer, der enten konkret ved, hvem manden er, eller personer, der har set ham trække kvinden via skovstien, eller personer, der kan have set ham iblandt en bestemt gruppe af personer, herunder et konkret gymnasium.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Ingen voldanmeldelser

"Puttefesten" har tidligere været kritiseret for at være for voldsom. Ved årets fest kom ingen alvorligt til skade:

Politiet oplyste dagen efter festen til TV 2 Lorry, at der ikke havde været nogle voldsanmeldelser. 

- Men vi havde ti sager om overtrædelse af loven om euroforiserende stoffer. Der var typisk tale om hash til eget for brug i størrelsesordenen 0,2-0,3 gram, siger Ole Hestbæk, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Læs også Gymnasier tager afstand: Puttefest er et mareridt

Derudover blev to personer sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelserne ved at udvise grænseoverskridelnde adfærd. Hvad de to personer har foretaget sig, er ikke nærmere defineret.

I alt blev otte personer sendt på hospitalet på grund af forgiftning fra alkohol og stoffer. Ifølge politiet lyder meldingen fra Herlev Hospital, hvor de unge blev sendt hen, dog på, at ingen har været i kritisk tilstand. 

Samtidig var hele 30 personer var til observation hos Røde Kors i Ulvedalene for indtagelse af stoffer eller alkohol.

01:14

Se billeder af Jægersborg Dyrehave dagen derpå.

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik