Politi efterlyser kvinde efter skuddrama i Lyngby

Nyt i sagen om skyderiet i Magasin i Lyngby. Politi efterlyser kvinde, som kan have afgørende oplysninger i sagen.

Om aftenen den 22. november blev to personer ramt af skud foran Sticks'n'Sushi i Magasin i Lyngby. Den ene af de ramte var en helt tilfældig kvinde, der kom gående med sit 4-årige barn.

Nu efterlyser politiet en kvinde, der er fanget på et overvågningskamera udenfor Magasin. Umiddelbart efter det dramatiske skyderiet fulgte hun efter den mistænkte gerningsmand - muligvis sammen med en anden kvinde. 

- Vi ved, hun løber efter gerningsmanden over Nørregårdsvej med retning mod P-huset umiddelbart efter skyderiet. Vi håber, hun kan bidrage med oplysninger om gerningsmandens færden derefter, siger Torben Svarrer, der er vicepolitiinspektør hos Københavns Politi. 

Læs også Skuddrama ved Magasin: Kvinde var helt tilfældigt offer

Politiet efterlyser også en slank mand på cirka 165 centimeter og en hvid bil efter skyderiet. Politiet kæder episoden i Lyngby sammen med flere skyderier, der har fundet i hovedstadsområdet siden oktober. 

Københavns, Nordsjællands og Vestegnens politikredse har lavet en fælles indsatsgruppe for at komme de mange bandeskyderier i hovedstadsområdet til livs.

Politiet kan kontaktes på 114.

Læs også Politiet om skud i Lyngby: Det kan være banderelateret

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik