Økonomisk trængt superligaklub fyrer seks medarbejdere

Lyngby Boldklub har balanceret linedans på konkursens afgrund. Nu fyrer klubben seks medarbejdere for at slanke budgettet.

Lyngby Boldklub har afskediget seks medarbejdere, skriver Ekstra Bladet. Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix & Ritzau

Seks administrative medarbejdere er blevet fyret i Lyngby Boldklub.

Vi skal i fremtiden have en større sammenhæng mellem indtægter og udgifter.

Birger Jørgensen, direktør i Lyngby Boldklub

Det skriver Ekstra Bladet.

Afskedigelserne sker, efter klubben denne vinter var faretruende tæt på at gå konkurs. Og selvom klubben blev reddet i sidste øjeblik, så er pengene sparsomme hos de blå-hvide fra Lyngby.

- Fritstillingerne er et led i vores nye langsigtede og holdbare projekt og dermed også nye budget. Den nye ejerkreds er i den forbindelse opmærksomme på ikke at bruge penge, der ikke er til rådighed. Vi skal i fremtiden have en større sammenhæng mellem indtægter og udgifter, siger Birger Jørgensen, direktør i Lyngby Boldklub, til Ekstra Bladet.

I den seneste tid har flere udlandsprofessionelle fodboldspillere købt sig ind i ejerkredsen hos Lyngby Boldklub. 

Læs også Landsholdsspillere køber sig ind i økonomisk presset superligaklub

I aftes annoncerede klubben de to tidligere spillere, Anders "AC" Christiansen og Frederik Sørensen, som nye medejere af klubben. De slutter sig til investorgruppen Friends of Lyngby, der også tæller udlandsprofessionelle Andreas Bjelland, der har sikret klubbens fortsatte overlevelse.

Efter et sportsligt turbulent år havnede De Kongeblå fra Lyngby på Superligaens 12.-plads og er dermed røget i nedrykningsspillet.

Søndag spiller klubben sin første kamp i nedrykningsspillets gruppe 2 mod Randers FC. 

00:33

Kort nyt fra 9. februar: Lyngby Boldklub reddet fra konkurs

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik