Officielt: Lyngby-profil skifter til FC Nordsjælland

Mikkel Rygaard skriver en kontrakt på tre og et halvt år med medaljeaspiranterne FC Nordsjælland.

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland henter midtbanespilleren Mikkel Rygaard, der i sidste uge valgte at forlade Lyngby, hvor han ikke havde fået løn.

Det bekræfter Farum-klubben mandag aften.

Den kreative offensivspiller har skrevet en kontrakt på tre og et halvt år med FC Nordsjælland, der i år kæmper med om medaljer i Superligaen. 

Læs også Medier: Fritstillet Lyngby-profil skifter til FC Nordsjælland

- Alle i klubben er begejstrede for at Mikkel har valgt FCN til, og at han kan se en værdi i at blive en del af vores miljø, siger sportschef Carsten V. Jensen.

- Mikkel er en dygtig offensiv spiller, som passer godt i den måde, som vi gerne vil spille på, og vi tror på, at han bliver en stærk spiller for holdet i fremtiden.

Mikkel Rygaards tid i Lyngby endte før tid, da klubben efter januars udløb ikke udbetalte løn til sine spillere. Det gav spillerne mulighed for at forlade klubben kvit og frit.

Det benyttede fem spillere - herunder Mikkel Rygaard - sig af. Derfor kunne FC Nordsjælland frit hente Rygaard, der var en af Lyngbys største profiler i sidste sæson, da klubben hentede bronze som oprykker til Superligaen. 

Læs også Landsholdsspiller bliver medejer af Lyngby Boldklub

- Jeg er glad for at få fremtiden på plads, og jeg ser FCN som et sted, der kan udvikle mig yderligere som spiller. 

- Jeg er vild med den positive måde, som der spilles fodbold på. Der spilles hurtigt, og kunstgræsset tiltaler den type fodbold, som passer til mig, og jeg glæder mig til at blive en del af klubben, siger Rygaard.

/ritzau/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik