Nye billeder af Bent: Det tøj havde han på, da han forsvandt

81-årige Bent fra Lyngby er nu forsvundet på 8. døgn, siden han forlod sit hjem. Nye billeder viser nu hans påklædning fra den dag.

Opdatering: Den efterlyste er blevet fundet død af politiet. Efterlysningsbillederne af Bent er derfor blevet slettet fra denne artikel og andre artikler, hvor de indgik. Du kan læse mere om den seneste udvikling i den tragiske sag nedenfor:

Nordsjællands Politi er kommet i besiddelse af nye overvågningsbilleder af den forsvundne 81-årige Bent fra Lyngby, der har været savnet siden den 5. december.

Her forlod han om eftermiddagen sit hjem på Vintappervej for at gøre et ærinde ved Ulrikkenborg Plads for derefter ikke at komme hjem igen.

Billederne er optaget den 5. december klokken 17.06 på Parallelvej nær Ulrikkenborg Plads, og Nordsjællands Politi nærer nu håb om, at de nye billeder kan bidrage til at opklare, hvor Bent befinder sig.

Politikommisær, Jørgen Lyster, håber, at de nye billeder kan føre til fundet af 81-årige Bent. 

SIGNALEMENT AF BENT

- Jeg håber på, at de nye billeder af Bent og hans påklædning fra den pågældende dag kaster nye tip af sig fra borgere, der har set Bent inden for den seneste uge, fortæller politikommissær Jørgen Lyster fra Nordsjællands Politi.

Politiet har blandt andet søgt efter Bent med hunde og droner, ligesom frivillige borgere fra organisationen Missing People ledte efter ham i den forgange weekend.

- Vi er meget taknemmelige for, at borgerne hjælper os med at lede efter Bent, og det må de meget gerne fortsætte med – både i det offentlige rum, men også i private skure, udestuer og lignende. Derudover må borgere, der har adgang til videoovervågning, meget gerne kigge den igennem og se, om Bent skulle være på optagelserne, siger politikommissæren.

Hvis du har oplysninger, der kan være relevante for sagen, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere