Medier: Fritstillet Lyngby-profil skifter til FC Nordsjælland

Mikkel Rygaard skriver en 3,5 år lang kontrakt med guldaspiranterne FC Nordsjælland.

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland henter midtbanespilleren Mikkel Rygaard, der i sidste uge valgte at forlade Lyngby, hvor han ikke havde fået løn.

Det skriver BT og TV3 Sport på deres hjemmesider.

Den kreative offensivspiller har ifølge avisen skrevet en kontrakt på 3,5 år med FC Nordsjælland, der i år kæmper med om guldet i Superligaen.

Begge medier skriver, at den 27-årige Mikkel Rygaard kan få debut på fredag, hvor FC Nordsjælland skal møde OB.

Læs også Landsholdsspiller bliver medejer af Lyngby Boldklub

Til TV3 Sport fortæller midtbanespilleren, at han ud over FC Nordsjælland var i kontakt med Brøndby i forløbet op til, at underskriften skulle placeres på en kontrakt.

Mikkel Rygaards tid i Lyngby endte før tid, da klubben efter januars udløb ikke udbetalte løn til sine spillere. Det gav spillerne mulighed for at forlade klubben kvit og frit.

Det benyttede fem spillere - herunder Mikkel Rygaard - sig af. Derfor kan FC Nordsjælland frit hente Rygaard, der var en af Lyngbys største profiler i sidste sæson, da klubben hentede bronze som oprykker til Superligaen.

En af de andre fem var Casper Højer Nielsen, der mandag aften fik debut for sin nye klub, AGF, i deres 1-0-sejr mod Hobro. Den svenske back Simon Strand har også fundet nye arbejdsgiver i svenske Dalkurd FF.

De sidste to, Bror Blume og Oliver Kjærgaard, har endnu ikke fortalt, hvilken klub der bliver deres næste.

/ritzau/

Læs også Ny Lyngby-boss: Vi har fire seriøse bejlere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik