Lyngby vinder intenst nedrykningsdrama

Et intens drama udspillede sig, da Lyngby sikrede sig overlevelse i Superligaen.

Det blev Lynby, der trak sig sejrrigt ud af mandag aftens nedrykningsdrama mod Hobro. Kampen endte 2-2, men da Lyngby vandt første opgør i Jylland med 1-2, bliver Lyngby i Superligaen med en samlet sejr på 4-3.

Hele kampen igennem bølgede spillet frem og tilbage mellem de to klubber. Hobro startede med at komme foran på et selvmål af Lyngbys Lasse Nielsen. Herefter scorede hjemmeholdet to mål og kom på 2-1.

Det slog ikke Hobro ud, der udligende til 2-2. Det var stadig ikke nok til at blive i Superligaen, da jyderne skulle have en sejr.

Dramatisk afslutning

Sejren fik udeholdet aldrig, og dybt inde i dommerens overtid var Lyngbys overlevelse næsten sikret.

Hobro kæmpede med næb og klør for at score et mål i de døende minutter. Det endte i stedet med, at Edgar Babayan fra Hobro begik en grov tackling mod Andre Riel.

Det fik Lyngbys Rezan Corlu op i det røde felt, som skubbede til Hobro-spilleren.

Episoden fik flere spillere fra begge hold til at deltage i sammenstødet. Det så dommer Mads-Kristoffer Kristofferen ikke mildt på og uddelte på under ét minut tre røde kort - et til Rezan Corlu og to til Hobro-spillerne Edgar Babayan og Brandon Onkony.

Kort efter tumulten havde lagt sig fløjtede dommeren kampen af, og dermed sikrede Lyngby sig endnu en sæson i Superligaen, mens Hobro må en tur ned i 1. division.