Lyngby-spillere leverer take away til fans

Spillere fra superligaklubben Lyngby Boldklub leverer mad til døren til deres fans.

Foto: Lyngby Boldklub

Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix & Ritzau

1 af 2

Hvis borgere i Lyngby bestiller take away torsdag kan man være heldig, at det er en af fodboldspillerne fra Lyngby Boldklub, der leverer maden til borgernes dør.

Det skriver Noho Partners Denmark i en pressemeddelelse.

Læs også Lyngby Boldklub præsenterer underskud på 35 millioner

Superligaklubben har i samarbejde med tre restauranter, Chicks by Chicks, Cock's & Cows og Pizzeria Luca, aftalt, at spillerne agerer madbud mellem klokken 17 og 19. 

De tre restauranter er en del af klubbens sponsorer. Ideen til initiativet kommer efter et ønske om at bringe Lyngby tættere sammen og give noget tilbage til lokalsamfundets fans.

- Vi endte på det her, fordi det er en sjov og ligefrem måde at give børn og voksne en fed oplevelse på, når de åbner døren og et par af Lyngby-drengene står der. Og vi er selvfølgelig glade for, at vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, når folk samtidig får leveret noget godt at spise, siger Lasse Wiwe, som er partner i de tre restauranter.

Læs også Borgmester: Lyngby Boldklub betyder meget for byen

Det er ikke kun madlevering borgerne kan glæde sig til. Lyngby-spillerne stiller også gerne op til et billede, hvis borgerne ønsker det. 

Er man interesseret i at få leveret sin aftensmad af spillerne, skal maden være forudbestilt inden torsdag klokken 16. Bestillingen kan kun foregå via telefonopkald til og inden for en radius af ti kilometer fra de forskellige restauranter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik