Lyngby-spillere leverer take away til fans

Spillere fra superligaklubben Lyngby Boldklub leverer mad til døren til deres fans.

Hvis borgere i Lyngby bestiller take away torsdag kan man være heldig, at det er en af fodboldspillerne fra Lyngby Boldklub, der leverer maden til borgernes dør.

Det skriver Noho Partners Denmark i en pressemeddelelse.

Superligaklubben har i samarbejde med tre restauranter, Chicks by Chicks, Cock's & Cows og Pizzeria Luca, aftalt, at spillerne agerer madbud mellem klokken 17 og 19. 

De tre restauranter er en del af klubbens sponsorer. Ideen til initiativet kommer efter et ønske om at bringe Lyngby tættere sammen og give noget tilbage til lokalsamfundets fans.

- Vi endte på det her, fordi det er en sjov og ligefrem måde at give børn og voksne en fed oplevelse på, når de åbner døren og et par af Lyngby-drengene står der. Og vi er selvfølgelig glade for, at vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, når folk samtidig får leveret noget godt at spise, siger Lasse Wiwe, som er partner i de tre restauranter.

Det er ikke kun madlevering borgerne kan glæde sig til. Lyngby-spillerne stiller også gerne op til et billede, hvis borgerne ønsker det. 

Er man interesseret i at få leveret sin aftensmad af spillerne, skal maden være forudbestilt inden torsdag klokken 16. Bestillingen kan kun foregå via telefonopkald til og inden for en radius af ti kilometer fra de forskellige restauranter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere