Lyngby henter første sejr i foråret

For første gang i 11 kampe lykkedes det Lyngby at få en sejr i 1. division i fodbold, da holdet slog Horsens.

Der har været krisestemning klubhuset i Lyngby siden starten på forårssæsonen, hvor holdet med rekordfart formøblede, hvad der lignede en meget sandsynlig oprykning til Alka Superligaen.

I 10 kampe i træk lykkedes det ikke de kongeblå at vinde en kamp i 1. division, AGF og Viborg stak af på oprykningspladserne, og i mandags fyrede klubben så træner Jack Majgaard Jensen.

Måske den beslutning skulle være taget tidligere. I hvert fald fik Lyngby forårets første sejr i den første kamp siden fyringen.

På hjemmebane vandt holdet med 2-1 over AC Horsens på scoringer af Lasse Fosgaard og Frederik Gytkjær, mens Kjartan Finnbogason stod for reduceringen for gæsterne.

Med sejren er Lyngby nu a point med Vendsyssel på tredjepladsen, og begge hold har fortsat en teoretisk chance for at rykke op.

Der skal dog ske mirakler, hvis chancen skal blive til virkelighed. Der er 12 point op til AGF på andenpladsen, og der resterer kun fem runder.

I de to andre kampe i rækken søndag spillede Fredericia og Vendsyssel 1-1, og det samme resultat stod på tavlen ved slutfløjt i AB-Brønshøj.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere