Lyngby-biograf åbner virtual reality lounge som de første

Lyngby-biograf åbner Danmarks første virtual reality lounge.

Når du har en virtual reality-brille på, føles det som om, du bliver suget ind i en anden verden. Foto: Nordisk Film Biografer

Du tager et par briller på - og pludselig bliver du suget ind i en anden verden.

Det er sådan, det føles at få et par virtual reality briller på. Pludselig står du ikke længere i din stue, men midt på en savanne i Afrika eller måske endda i rummet.

Selvom virtual reality er en helt ny måde at se tv på - så er der ikke særlig mange, der har brillerne til at opleve det.

Men frygt ej - for onsdag den 25. åbner Nordisk Film Biografer en såkaldt "Virtual Reality Lounge". Her kan du prøve brillerne og se både film og spille spil, mens du er i en anden verden. 

Læs også Virtual reality giver mindre "av" på børneafdelingen

Biografen har indrettet et særligt rum, hvor du på 55 minutter oplever både film og spil.

- Med Danmarks første VR-lounge i en biograf vil vi ligge helt forrest i feltet, når det handler om at tilbyde danskerne sjove og uforglemmelige oplevelser. Vi har de perfekte rammer for det i biografen i forvejen, så selvfølgelig skal vi bygge videre på det. Med VR har verden ændret sig – og vi inviterer alle til at komme og prøve den, siger kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer, Vibeke Pallisgaard Wolfsberg. 

Læs også Ligninger er ikke nok: Her undervises elever i robot-programmering

Gæster kan blandt andet komme helt tæt på cirkuskompagniet Cirque de Soleils eller spille det dramatiske VR-spil, Superhot, hvor tiden kun bevæger sig, når spilleren gør.

Der var gratis billetter til en 55 minutters tur ind i en virtuel verden, men de er alle udsolgt. Er du alligevel interesseret, så book en tid her.

Film og spil bliver løbende skiftet ud.

Læs også En ny på vej: Her kan du komme i luksusbiograf

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?