Landsholdsspiller bliver medejer af Lyngby Boldklub

Landsholdsspilleren Andreas Bjelland er blevet en del af ejerkredsen i Lyngby Boldklub, oplyser superligaklubbens direktør.

Den danske landsholdsspiller Andreas Bjelland bliver en af de nye medejere af Lyngby Boldklub.

Den danske landsholdsspiller, som tidligere har spillet i Lyngby, har meldt sig klar med en pose penge og masser af klubhjerte. Det fortæller Lyngby-direktør Birger Jørgensen i kølvandet på søndagens 1-3-nederlag hjemme til Brøndby.

- Andreas Bjelland har lige meldt sig på banen med penge og så videre, så vi er blevet 11, siger Birger Jørgensen.

Og yderligere to-tre personer har meldt sig på banen som en del af "Friends of Lyngby", der er klubbens nye ejerkreds. 

- Mens jeg har siddet og set fodbold, er vi oppe på 13-14 stykker. Og der er masser af fugle på taget. Det skal vi have samlet op på, siger Birger Jørgensen.

Bjelland er det mest prominente navn af alle de nye ejere af klubben. Og det skete med en telefonopringning lørdag eftermiddag før Brentfords 1-1-kamp hjemme mod Preston.

- Han ringede, kort før han skulle spille for Brentford lørdag. Det må være tæt på, at han skulle ud og varme op. Der sagde han: Jeg skal være med, jeg ringer efter kampen. Det siger meget om Andreas. Sådan en type er han, siger Birger Jørgensen.

Direktøren vil ikke fortælle, hvor meget Bjelland spytter i kassen. 

- Jeg vil ikke snakke om økonomi, lyder det fra Birger Jørgensen.

Den nye ejerkreds "Friends of Lyngby" bestod fredag af Mikkel Bo Jensen, Mads Byder, Jens Jensen, Karsten Hjarsø, Tommy Petersen, Thomas Hansen, Birger Jørgensen, Henrik Blom, Lars Bendixen og Frederik Heegaard. Og nu også Bjelland og to-tre andre.

Samtidig med det nye ejerskab, som vokser og vokser, så er et forestående salg umiddelbart afblæst trods mere end fire henvendelser.

- Der er fire seriøse henvendelser, og der er også kommet flere. Men et salg er ikke det, som ligger i planerne, fastslår Birger Jørgensen.

Om planerne er der endnu ikke så meget at fortælle.

- De planer er ikke store. Nu skal vi lige have sat os ned, når alle er hjemme fra ferie. Og så skal vi lave en plan. Så kan jeg måske bedre svare på dine spørgsmål om en, to eller tre måneder, siger Birger Jørgensen.

/ritzau