Fikset af en indsat: Køb en billig cykel søndag

Studerende kan på søndag anskaffe sig en cykel til blot 500 kr. til arrangementet 'Biketown Showdown 2017'.

Er din gamle cykel blevet stjålet over sommeren, eller er den så rusten og faldefærdig, at det ikke længere er forsvarligt at træde rundt i pedalerne - så er det nu, du skal slå til. 

Alle studerende kan nemlig på søndag købe sig en brugt, men nyistandsat cykel til blot 500 kr. til arrangementet 'Biketown Showdown 2017', som finder sted på Lyngby Torv. Arrangementet afholdes af Lyngby-Taarbæk Vidensby og Polyteknisk Forening, som har fået cyklerne doneret af Nordsjællands Politi.

De brugte cykler er nemlig indsamlet i samarbejde med Nordsjællands Politi, og i første omgang skulle de have været sendt til skrot, da de havde en forventet salgsværdi på under 500 kroner på en hittegodsauktion. 

Nu er cyklerne i stedet sat i stand af studerende på cykelmekaniker-uddannelsen på Teknisk Skole i Hvidovre  og indsatte i Horserød Statsfængsel som en del af deres resocialisering og personlige udvikling.

Arrangementet finder sted mellem 11.00-14.00 på Lyngby Torv, og arrangørerne anbefaler, at du kommer tidligt, hvis du skal være sikker på at cykle hjem på en ny jernhest.

quote Kom tidligt, hvis du vil være med

Mette Bybjerg Brock, formand i Polyteknisk Forening

- Kom tidligt, hvis du vil være med. Folk ligger gerne i kø fra tidligt om morgenen for at få en billig cykel, siger Mette Bybjerg Brock, der er formand i Polyteknisk Forening.

I de første to timer af 'Biketown Showdown' er salget af cyklerne forbeholdt personer med gyldigt studiekort, men fra klokken 13.00 er det muligt for alle interesserede at købe en af de brugte cykler, hvis der er flere tilbage. 

Nordsjællands Politi forsikrer, at alle cykler, der sælges til arrangementet, selvfølgelig er tjekket i registeret for stjålne cykler. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Forsea

Helsingør-færges trick med tobakskuponer var ulovligt

20110831-170245-6-1920x1677we.jpg

Camilla Plum får bøde for nye ulovligheder

Camilla Plum

Efter ny bøde og sur smiley: Camilla Plum svarer igen på Fødevarestyrelsens kritik

image7

playAnja forvandler grumset affaldsprodukt til luksusflødeboller

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere