Erfaren forsvarsspiller skal hjælpe Lyngby

Thomas Guldborg Christensen vil have endnu en oprykning på sit cv. De kommende to år skal han spille i Lyngby. Nu vil de i Superligaen.

Foto: TV 2 Lorry

Lyngby Boldklub satser benhårdt på at rykke op i Alka Superligaen i denne sæson, og i kampen for at fuldføre den mission har klubben nu oprustet i defensiven.

Den 31-årige centrale forsvarsspiller Thomas Guldborg Christensen har indgået en toårig kontrakt med Lyngby. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Tilgangen af forsvarsspilleren, der går under kælenavnet "TC", glæder cheftræner David Nielsen.

- "TC" kommer med mange af de ting og værdier, som vi gerne vil stå for. Ud over at være en dygtig spiller er han en vinder, han er meget ambitiøs, og så er han sulten og brænder for projektet.

- Han bringer noget lederskab og yderligere rutine, og jeg betragter ham som en stærk tilføjelse til vores forsvarskæde, siger cheftræneren.

Thomas Guldborg Christensen har senest spillet for islandske Valur i et par måneder.

Inden det var han to og et halvt år i svenske Hammarby, som han blandt andet var med til at rykke op i Allsvenskan. Han har også rykket op i Superligaen med Herfølge og HB Køge.

Nu satser forsvarsspilleren på at få andel i endnu en oprykning.

- Det vigtigste for mig er, at jeg her bliver en del af et meget ambitiøst og spændende projekt. Lyngby Boldklub er en klub, som virkelig har tænkt sig at gøre noget ved ambitionerne i stedet for bare at tale om dem, og det tiltaler mig, siger Thomas Guldborg Christensen.

Lyngby fører 1. division, men klubben kan søndag blive overhalet af Fredericia og Vendsyssel, som begge har spillet en kamp færre end Lyngby. De tre bedste hold i 1. division rykker op i Superligaen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik