En ny på vej: Her kan du komme i luksusbiograf

Nordisk Film Biografer er klar med sin første luksusbiograf i Lyngby. Men der er flere muligheder for en luksuriøs tur i biffen i hovedstadsområdet.

Sådan kommer sæderne til at se ud i Nordisk Films kommende luksusbiograf. Foto: Nordisk Film

Midt i sommerferien den 19. juli lukker Nordisk Film Biografer dørene op for en ny biografoplevelse i ekstra bløde sæder.

Biografgæster efterspørger i stigende grad en ekstraordinær oplevelse, og her er både billede, lys og lyd selvfølgelig i spil.

Vibeke Wolfsberg, kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer

I biografen i Lyngby skal der nemlig åbne en luksus-sal, hvor der bliver kælet for biografgængeren for lidt ekstra knaster. 

Tidligere husede biografen 498 biografsæder, men de er nu skåret ned til 247 læderstole, som biografgængeren selv kan justere. Derudover bliver skærmen hele 17 gange 9 meter, og salen udstyres med et Dolby Atmos-lydsystem.

Det koster 35 kroner ekstra at komme i luksusbiografen, der skal gå under navnet Supreme. Det er den første luksus-bif, som Nordisk Films Biografer åbner for. 

Læs også Erotisk hit: Rødovre Bio viser "Fifty Shades" i alle fem sale

- Biografgæster efterspørger i stigende grad en ekstraordinær oplevelse, og her er både billede, lys og lyd selvfølgelig i spil, ligesom sædekomfort er afgørende. Med SUPREME skaber vi rammerne for uforglemmelige og stemningsskabende filmoplevelser i de ypperste stole med overvældende billede og fantastisk lyd, siger Vibeke Wolfsberg, der er kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer.

Læs også Sådan ser det ud når Palads-forkæmpere demonstrerer

Mere bio til de luksuriøse

Men det er allerede muligt at få en ekstra luksuriøs tur i biffen i Herlevs Big Bio. Her gav luksusbiografen sidste år et overskud på 5,6 millioner, skriver Berlingske.

Manden bag biograf-succesen planlægger næste år at åbne endnu en luksusbiograf - denne gang i Nordhavnsbyggeriet i København.

 Også Atlas Biograferne i Rødovre har en enkelt sal med elektrisk styrede stole. 

Læs også Nordisk Film satser nu også på biografer i Malmø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?