Brand i Lyngby Svømmehal: Gæster evakueret

Flere gæster blev evakueret fra Lyngby Svømmehal på grund af en installationsbrand tirsdag eftermiddag.

Politi og beredskab ved Lyngby Svømmehal tirsdag eftermiddag, hvor der opstod en installitionsbrand. Foto: Presse-fotos.dk

Opdatering klokken 13.45

Nordsjællands Politi oplyser, at branden er slukket. To personer tjekkes for røgpåvirkning, mens de 20-25 evakuerede gæster er ved at få deres ejendele tilbage.

Nordsjællands Politi oplyser på Twitter, at de sammen med brandvæsenet er til stede ved Lyngby Svømmehal, hvor der er opstået en installationsbrand.

- Cirka 20-25 personer har indtil videre forladt svømmehallen. Der er på nuværende tidspunkt ingen meldinger om tilskadekomne, skriver politikredsen klokken 13.15.

Omkring klokken 13.45 oplyser politikredsen, at branden er slukket, samt at to personer skal tjekkes for røgpåvirkning, og der skal luftes ud.

- De 20-25 personer er ved at få deres ejendele. Vi bliver på stedet et stykke tid endnu og foretager undersøgelser, skriver politiet.

Lyngby Svømmehal er en del af stadionkomplekset på Lundtoftevej, hvor fodboldstadion og idrætshal også er beliggende. Foto: Google maps

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik