Bakken hylder borgmesteren

På Bakken kan de godt lide Sofia Osmani. For hun arbejder for at sikre, at Bakken kan holde åbent i efterårsferien og ved juletid.

00:52

Kort nyt.

På Bakken har de længe kæmpet for at få lov til at holde åbent i andre perioder, der ligger udenfor sommersæsonen.

Og det har de fået Lyngby-Taarbæks borgmester Sofia Osmanis opbakning til. Sammen med holdet af politikere arbejder hun i øjeblikket på, at sikre at Bakken kan udvide sæsonen.

Derfor får hun Bakkens Oscar i år. Tidligere har blandt andet Sigurd Barrett, Lise Nørgaard, Ulf Pilgaard og  Johnny Reimar fåt Bakkens Oscar med hjem til hylden. Men i år havner den altså hos Sofia Osmani.

- Jeg synes at Bakken er et helt unikt sted. Fordi det er teltholderne selv, der har deres egne boder. Det giver en helt særlig stemning, siger hun til TV 2 Lorry. 

Læs også Tivoli, Bakken og Rundetårn: Så mange gæster har attraktionerne

Bakken er flot hele året rundt

Sofia Osmani mener, at Bakken skal have samme muligheder som andre forlystelseshaver. Som har åbent andre tidspunkter på året - så det ikke kun er begrænset til sommeren. 

- Bakken skal have mulighed for at lave efterårsmarked og julemarked, ligesom vi ser andre steder. Det er jo på de tidspunkter, at familierne med børn og andre har fri. Derduover er Dyrehaven jo flot hele året rundt. 

Bakken skal have mulighed for at lave efterårsmarked og julemarked, ligesom vi ser andre steder. Det er jo på de tidspunkter, at familierne med børn og andre har fri. Derudover er Dyrehaven jo flot hele året rundt. 

Sofia Osmani, borgmester, Lyngby-Taarbæk, Kons.

Sofia Osmani er glad for, at hun får Bakkens Oscar. Men hun mener, at det er hele holdet af politikere, der skal have æren. Hun er iøvrigt selv flittig gæst på Bakken og i Dyrehaven.

- Jeg er kommet på Bakken som barn og som ung, og nu kommer jeg her med mine børn.

Under dagens Oscarevent, som blev holdt på restaurant La Casa på Bakken, blev der også læst højt af et hjemmestrikket eventyr. Det handlede om Osmannerne, der godt kunne lide alt det sjove på Bakken og Hansierne, som var sure over, at de skulle høre på al den larm.

Som en del af Bakkens Oscar fik Sofia Osmani også et maleri. På malerit er hun selv en del af motivet - sammen med den gamle rutschebane på Bakken.  

Læs også Hall of fame: Københavns ikoniske træer hyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?