To anholdt for voldtægtsforsøg og grov vold ved Bakken

Politiet kræver to 26-årige mænd fængslet i sag, hvor en kvinde blev forsøgt voldtaget og udsat for grov vold i Dyrehaven.

Det 43-årige offer havde været til lukkefest på Bakken forud for voldtægtsforsøget og overfaldet. Foto: Malte Kristiansen/Ritzau Scanpix

En 43-årig kvinde blev natten til den 9. september forsøgt voldtaget i skoven ved Dyrehavsbakken i Klampenborg nord for København.

Nordsjællands Politi har nu anholdt to mænd i sagen, bekræfter Nordsjællands Politi over for TV 2 Lorry.

Mændene, der begge er 26 år, fremstilles torsdag eftermiddag klokken 13 i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby.

Læs også Politi søger vidner til voldtægtsforsøg på Bakken

Her kræver politiets anklagemyndighed de to mænd fængslet for voldtægtsforsøg og vold af særligt rå, farlig eller brutal karakter mod den 43-årige kvinde.

Ekstra Bladet har tidligere fortalt, at kvinden havde været til den såkaldte lukkefest på Bakken forud for voldtægtsforsøget og overfaldet.

Festen afholdes især for Bakkens medarbejdere i anledning af, at sommersæsonen er slut.

26-årig tidligere anholdt i sagen

I forbindelse med anholdelsen af de to mænd skriver Ekstra Bladet, at den ene af de to mænd tidligere har været anholdt i sagen på baggrund af signalement fra vidner og en taxachauffør.

Anholdelsen af manden skete to dage efter voldtægtsforsøget, og Retten i Lyngby varetægtsfængslede manden den 11. september på begrundet mistanke.

Han kærede dog fængslingen, hvorefter Østre Landsret løslod ham igen den 13. september. Han har været på fri fod frem til i dag.

Nordsjællands Politi har i et tidligere offentliggjort signalement beskrevet de to gerningsmænd som danske og 175 centimeter høje. Den ene var slank og den anden var kraftig af bygning. Begge havde blå øjne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik