16-årig tvunget til oralsex: Gerningsmand efterlyses

Nordsjællands Politi efterlyser en gerningsmand i forbindelse med en sædelighedssag fra gymnasiefesten i Dyrehaven.

Foto: Nikolai Linares / Ritzau Scanpix

Opdatering den 19. august:

Politiet efterforsker fortsat sagen. Ifølge politiet har man ikke fået nogle henvendelser fra personer, der har set noget.

"Puttefesten" forløb ifølge politiet forholdsvist roligt uden nogen anmeldte voldsepisoder - men en 16-årig pige blev tvundet til oralsex.

Derfor efterlyser politiet nu vidner, der kan hjælpe med at finde frem til en gerningsmand, der tvang den unge kvinde til at udføre oralsex på ham.

Da gerningsmanden trak kvinden til gerningsstedet, passerede de flere personer, men det var ikke muligt for kvinden at fortælle dem, at hun havde brug for hjælp. Ligeledes passerede hun flere personer, da hun løb væk fra gerningsstedet.

Nordsjællands Politi er interesseret i at høre fra personer, som kan genkende gerningsmanden ud fra nedenstående signalementet.

Det kan være personer, der enten konkret ved, hvem manden er, eller personer, der har set ham trække kvinden via skovstien, eller personer, der kan have set ham iblandt en bestemt gruppe af personer, herunder et konkret gymnasium.

Signalement af gerningsmanden

  • Mand, afrikansk af udseende og meget sort i huden, ca. 16-17 år, stor af kropsbygning, men ikke trænet, ca. 185-190 cm. høj, kort karseklippet sort hår. Kan have en skade i form af hævelse eller tilsvarende ved den ene kind/øje.
     
  • Iført hvid t-shirt malet med tusch i farverne grøn, sort og rød. Desuden skrevet på huden med sprittusch i de nævnte farver på arme og bryst. T-shirten var delvis iturevet. Manden var desuden iført sorte bukser og sorte sneakers.
     
  • Talte dansk med accent, men det kan ikke udelukkes at denne accent var påtaget.
     

Kilde: Nordsjællands Politi

Ud fra signalementet er det politiets opfattelse, at der kan være tale om en 1.g elev, idet det oftest er dem, der bærer hvide trøjer, hvor der bliver skrevet på med tusch.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik