Serie Lyden af Lorryland

09:03

Dette afsnit

Lyden af Lorryland - med Badou og Bollong

Lorryland er fyldt med små bands, som står i deres øvelokaler og øver deres musik. Nu er musiker Torsten Lefmann hoppet på sin ladcykel og sat kurs ud i regionen for at finde nogle af alle de gode, men ukendte bands, som TV2Lorrys sendeområde er så fyldt med.

På Christianshavn i hjertet af København danner Christianias børneteater rammen om det åbne øvelokale, hvor forskellige musikere kan møde op og spille sammen i store jamsessions. Ingen ved på forhånd, hvad der musikalsk kommer til at ske, men alle folder ørene helt ud og bidrager til den musikalske smeltedigel med netop deres instrument og talent.

13/12/2018

Hvordan lyder hovedstadsregionen? Rundt omkring i hele vores sendeområde gemmer der sig en masse gode bands, som vi sjældent får chancen for at høre spille. For mest af alt spiller de musik for deres egen hygges skyld og har ikke nødvendigvis ambitioner om at stå på store scener og udfolde deres musikalitet. Nu vil Torsten Lefmann, vært i Lyden af Lorryland, tage sin ladcykel og sin guitar og køre ud i regionen og banke på døren til øvelokalet hos nogle af de mange bands for at finde Lyden af Lorryland.

Afsnit

Alle serier A-Å