Wozniackis far truer med retssag

Ny bog om tennisspilleren Caroline Wozniacki og hendes træner og far, Piotr Wozniacki, får sidstnævnte til at true forfatter og kilder med retssag.

Piotr Wozniacki, far og træner til tennisspilleren Caroline Wozniacki, er klar til at retsforfølge forfatter og journalist Kurt Lassen samt kilder til bogen "Miss Sunshine", som handler om familien Wozniacki.

Flere kilder i bogen kritiserer blandt andet Piotr Wozniackis træningsmetoder over for datteren, og desuden er flere kilder overrasket over, at Caroline Wozniacki ikke er bukket under endnu på grund af sin far.

- Intet medlem af Wozniacki-familien kommer nogensinde til at læse den bog. Han venter bare på, at vi skal kommentere det, han skriver, så han kan tjene penge på Carolines succes, siger Piotr Wozniacki til B.T. med henvisning til Kurt Lassen.

- Til gengæld kan både han og dem, der udtaler sig i bogen forberede sig på, at mine advokater vil læse bogen og være klar til at straffe dem, hvis de siger noget om mig og min familie, siger Piotr Wozniacki.

Kurt Lassen tager en eventuel retssag med sindsro.

- Jeg har ikke malet fanden på væggen, men har med egen pen og gode kilders hjælp efter bedste evne fortalt en god journalistisk historie, forklarer forfatteren.

Bogen udkommer tirsdag.

/ritzau/

2010-01-11T09:22:36+0100

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Mangel på servicehunde

playMangel på servicehunde rammer Mathias: "Jeg frygter, at hunden ikke kommer"

20180419-170125-l-1920x1277we.jpg

Supermarked har problemer med unge uden mundbind - sender appel til forældre

Udklipmurer fra Brøndby

Murer fra Brøndby får lov at blive i Danmark, mens klagesag behandles

Fakkeloptog Helsingør

Hundredvis af borgere støttede caféejer i fuldstændig stilhed

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere