Weekend tips: Fastelavn, dans i mørke og fællesspisning

Det er fastelavn og traditionen tro er tøndeslagning. Er det ikke lige dig, så er der også danseforestilling i mørke og fællesspisning i denne weekend.

Fastelavnsfest på Cirkusmuseet

Kan du gætte, hvem jeg er? Så er det endnu en gang tid til at forklæde dig i sjove eller flotte kostumer inden katten - eller slikket - skal slås ud af tønden. På Cirkusmuseet i Hvidovre kan du komme udklædt, og hvis du ikke har et kostume, så kan du selv lave en maske eller en hat, eller sågar blive sminket i Cirkusmuseets kreative værksted. Arrangementet starter klokken 10, og der vil være tøndeslagning klokken 13. Det er lige før, at du klokken 14 kan du opleve det fantastiske børne- og ungecirkus Cirkus Arcus i Fægtesalen. Bliv forbløffet over de unge artisters evner på jorden såvel som i luften. 

Hvor og hvornår:
Søndag d. 3. marts klokken 10-14. Cirkusmuseet, Hovedporten 6, 2650 Hvidovre. Det er gratis at deltage.

Læs mere her.

 
 

Med Hånden på Hjertet

Dans er normalt en meget visuel oplevelse, men denne danseforestilling foregår i mørke. Det er danse kompagniet Aabendans Roskilde, der i den kommende weekend har premiere på forestillingen Med Hånden på Hjertet på Musicon i Roskilde.

Du kan opleve en intens forestilling, hvor mørket udvisker rum og fysiske grænser. Mørket bliver i forestillingen et symbol på, at tiders pejlemærker ikke længere gælder. Hvor lande forsvinder, nationale grænser både nedbrydes og forstærkes, økonomiske og sociale strukturer forskydes. 
Så hvis du er klar på at gentænke dine eksisterende forestillinger, så læg vejen forbi Roskilde.

Hvor og hvornår:
På Scenen i Laboratoriet, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde. Præmieren er på lørdag d. 2. marts kl. 20.
Prisen er 165 kr. og 95 kr. for unge under 25 år.

Læs mere her.

 
 

Fællespisning i Nordhavn

Virksomheden Aarstiderne inviterer lørdag og søndag til grønsagsfyldte og lækre måltider. Denne weekend står den på brunch i deres nye lokaler i Nordhavnen på Göteborgplads. Der er mulighed for at møde madglade mennesker i både voksen og børnehøjde. Udover fællesspisning, er der åbent i deres nye cafe og butik, som ligger samme sted i det grønne univers i København.   

Hvor og hvornår:
Nordhavnen, Göteborgplads 14, 2150 Nordhavn. Den 2. og 3. marts fra kl 10 – 12. Tilmelding er påkravet. Det er gratis, hvis du allerede får Aarstidernes grønsagskasse, hvis ikke du har det, koster det 150 kr. pr. person.

Læs mere her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere