Vuggestuebørn i busulykke på motorvej

13 vuggestue- og børnehavebørn fra København har været involveret i en busulykke i Hellerup.

En gruppe vuggestue- og børnehavebørn samt en gruppe pædagoger var torsdag formiddag involveret i en busulykke på Helsingørmotorvejen.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

13 vuggestue- og børnehavebørn fra institutionen Viften på Amager var på tur i bussen, da den kørte op i bagenden på en havareret varebil ved en afkørsel.

- Ulykken sker, de bussen skal af motorvejen ved Tuborgvej. Selve bussen er kommet ret slemt til skade, men de små børn var heldigvis alle spændt fast, og de er ikke kommet til skade. Det er pædagogerne heller ikke, oplyser Sussi Kronborg fra Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Ulykken skete omkring klokken 10.45.

Bussen er ejet af Københavns Kommune. Her oplyser pressechef i Børne- og Ungdomsforvaltningen, Anni Lundqvist, at næsten alle forældre er blevet underrettet om ulykken.

- Den pædagogiske leder af Viften har talt med alle forældre pånær ét par, siger Anni Lundqvist til TV 2 Lorry omkring klokken 12.30.  

Københavns Kommune har et kriseberedskab, der træder i kraft ved denne type ulykker, og det er ifølge Anni Lundqvist også sat i funktion nu.

- Hvis nogen fx har brug for at tale med at tale med en krisepsykolog, så er der selvfølgelig mulighed for det, siger Anni Lundqvist til TV 2 Lorry.

Bussen er blevet fragtes bort af specialkøretøjer.

Helsingørmotorvejen var indtil cirka 12.30 afspærret i to ud tre vejbaner i nordgående retning, ligesom afkørslen ved Tuborgvej også var afspærret.

Alle afspærringer er dog fjernet igen. Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk klokken 13 til TV 2 Lorry.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politi tæt

Skønhedssalon holdt åbent, da politiet kom - kunde flygtede ud ad bagudgangen

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere