Voldelig weekendnat i Roskilde

Roskildes natteliv bød natten til i går på både gruppeslagsmål, flænger i ansigtet og aggresiv adfærd. I alt måtte politiet rykke ud tre gange, og den ene voldsmand risikerer en ubetinget fængselsstraf for at have kastet et ølglas i hovedet på en 22-årig, skriver DAGBLADET Roskilde.

Første gang var ved 21-tiden, hvor 10-12 mænd var oppe at slås på Hestetorvet. Slagsmålet var dog overstået, da politiet nåede frem, og flere af mændene var gået. Resten af de tilstedeværende blev bortvist for at undgå mere ballade, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Ingen kom tilsyneladende til skade.
- Der var ikke nogen af dem, der havde lyst til at snakke med politiet, og der var heller ikke nogen, der skulle køres bort med ambulance, siger kommunikationsmedarbejder Jan Lauritzen fra Midt- og Vestsjællands Politi.
Nogle timer senere var den gal igen, da tre mænd ved 00.30-tiden blev smidt ud fra en beværtning i Borchsgade, da de optrådte aggresivt over for dørmændene, efter at personalet havde bedt de tre mænd om at forlade stedet. Politiet bortviste de tre, og de kan nu se frem til en bøde for overtrædelse af restaurationsloven.
Tredje og sidste episode var ved firetiden søndag morgen, hvor to unge mænd på 21 og 22 år var oppe at toppes på en beværtning i Støden.
Skænderiet endte med, at den 21-årige kastede et ølglas i hovedet på den 22-årige, der fik en flænge i panden. Den 21-årige blev løsladt efter afhøring, men ifølge Jan Lauritzen risikerer manden en ubetinget fængselsstraf.
- Det, at han bruger et våben, i dette tilfælde et glas, gør det til en skærpende omstændighed. Han kan nemt gå hen og få en ubetinget fængselsstraf, siger Jan Lauritzen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere