Ville offentliggøre sex-optagelse af eks-kæreste

17-årig pige prøvede desperat at få fat i sex-optagelse, som hendes 27-årige nu varetægtsfængslede eks-kæreste havde liggende på sin mobiltelefon. Det skriver Helsingør Dagblad.

Retten i Helsingør varetægtsfængslede i går en 27-årig notorisk voldsmand og trusselsmager i fire uger efter, at to eks-kærester fra Helsingør uafhængigt af hinanden har meldt ham til politiet for trusler og overgreb. Den 27-årige mand med arabisk baggrund har i forvejen en verserende trussels- og voldssag mod en tredje person kørende mod sig og manglede at afsone en voldsom på et halvt år, da han efter at have været efterlyst i et kort stykke tid blev anholdt i forgårs.
I retten bedyrede han, som er fra Helsingør, at han havde andet at lave end at gå rundt true andre mennesker, men hans aktuelle straffesager og hans fortid kunne tyde på, at han rent faktisk ikke bestiller så frygteligt meget andet.
Under alle omstændigheder så har de to kvinder - den ene er mor til hans fire-årige barn og den anden er en 17-årig kæreste, som han har haft et dybt problematisk forhold til - fortalt politiet hvordan den 27-årige gennem lang tid har truet dem og deres familie på livet og sparket døren ind til den enes bolig på Vapnagård i raseri.
Moren til hans barn har fortalt, at faderen flere gange havde truet med vold og mod både hende og familien, hvis ikke han fik lov til at se sin søn, mens hans 17-årige eks-kæreste havde et helt andet problem.
I løbet af de korte perioder af deres forhold der forløb harmonisk, foretog han sex-optagelser af dem begge. Det skulle, efter hvad han selv sagde, være sket med pigens samtykke.
Ifølge pigen så havde han i forbindelse med deres seneste brud truet med at offentliggøre optagelserne, og det var for at komme tæt på manden og ikke mindst hans mobiltelefon, hvor optagelserne lå, at hun alligevel tilbragte tid sammen med ham.
Men det lykkedes tilsyneladende ikke for hende at få fat i optagelserne og slette dem og til sidst gik hun til politiet.
Selv forklarede manden fra anklagebænken i retssalen at han var tvunget til at true pigen, eftersom hun gjorde alt for at svine ham til over for andre som også truede ham.
I lyset af den 27-åriges fortid og hans verserende sager for lignende kriminalitet valgte dommeren at imødekomme anklagerens krav om varetægtsfængsling i fire uger. Den tid skal politiet bruge til at afhøre sagens vidner og de forurettede kvinder uden at den 27-årige får lejlighed til at true dem eller påvirke deres udsagn.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere