Vild(t) kokkekonkurrerence i Forum

Kokken Mathias Sejer Sørensen fra Kong Hans Kælder løb med andenpladsen ved 'Årets Vildtret 2015'.

Der var masser af fasan, rådyr og andet vildtkød på menuen, da nogle af landets dygtigste kokke søndag dystede i finalen i kokkekonkurrencen 'Årets Vildtret 2015'.

Målet var at kreere årets bedste vildtret, og de seks finalister blev udfordret på fantasien. De skulle nemlig improvisere både forret og hovedret med råvarer og vildtkød fra en råvarebuffet, der var ukendt for kokkene indtil søndag.

Scenen var Forum i København, hvor de mange vildtretter blev bedømt af et erfarent dommerpanel bestående af blandt andre Francis Cardenau fra Le Sommelier, Rasmus Grønbech fra Grønbech & Churchill og Mikkel Maarbjerg fra Kirk+Maarbjerg.

Tv-vært og kok Timm Vladimir var konferencier, mens omkring 40.000 gæster stod for baggrundslyden.

Blandt deltagerne i finalen var blandt andre kokke fra Søllerød Kro, Marchal Hotel D'Angleterre og Kong Hans Kælder.

Kort efter klokken 16 blev vinderen udråbt, og det endte med guld til Yasser Rahim Naz fra Svinkløv Badehotel.

Andenpladsen gik til Mathias Sejer Sørensen fra Kong Hans Kælder.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik