Vidner melder sig med tip om Kødby-drab

Politiet er i færd med at afhøre vidner, der har meldt sig med oplysninger om drabet på 21-årige Jonas Sekyere Natklubgæster fra det populære sted Bakken i [color=#fe0000" size="2][color=#fe0000" size="2]Kødbyen[/color][/color][color=#fe0000" size="2][color=#fe0000" size="2][/color][/color] på Vesterbro i København er begyndt at ringe til politiet med tip i håb om, at det kan føre politiet på sporet af gerningsmanden til knivdrabet lørdag morgen på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere.

- Vi har fået en række henvendelser sent i går aftes og i løbet af natten fra folk, som var til stede på Bakken på tidspunktet, og dem er vi i gang med at afhøre, siger efterforsker Carsten Ahrends fra drabsafdelingen hos Københavns Politi søndag til Ritzau.[color=#fe0000" size="2][color=#fe0000" size="2]Kødbyen[/color][/color][color=#fe0000" size="2][color=#fe0000" size="2][/color][/color] for at finde gerningsvåbnet, men kniven, der dræbte den unge mand, er endnu ikke fundet.

Han ønsker ikke at oplyse, hvad henvendelserne konkret drejer sig om.

Den 21-årige jurastuderende på Københavns Universitet, der betegnes som en velfungerende og vellidt ung mand, blev tilsyneladende umotiveret stukket ned på dansegulvet i det propfyldte lokale.

Han vaklede dødeligt såret ud af lokalet, hvor en kammerat tilkaldte en ambulance. Jonas' liv stod dog ikke til at redde. Han døde få timer efter på Rigshospitalet.

Politiet står endnu på bar bund, hvad angår motivet til knivstikkeriet. Derfor opfordres alle, der har bemærket noget omkring drabstidspunktet klokken 4.40 natten til lørdag og i timerne op til, til at ringe 114.

- Vi vil gerne høre fra alle, der har oplevet noget uden for normalbilledet. Det kan være en, der stak noget i lommen, eller en, der løb fra stedet, siger Carsten Ahrends.

Han opfordrer folk til at ringe, selv om de i første omgang mente, at deres observation var ligegyldig.

- Jeg tror på, at nogen måske har set noget. Måske en, der skubbede eller gik ind i en anden, siger Carsten Ahrends.

- Det kan være en ligegyldig og banal episode, der har udløst det. Derfor skal man henvende sig, selv om man ikke har set selve stikket i det overfyldte og mørke lokale.

Politiets efterforskere er i færd med at undersøge, om natklubbens overvågningskameraer har opfanget noget usædvanligt.

- Hidtil har vi ikke fundet noget, men vi er ikke færdige. Der er rigtig mange kameraer, og der er rigtig mange kroge, så det arbejder vi videre med, siger Carsten Ahrends.

Politiet har været ude med hunde i området omkring