Vestegnens villaer sælger bedst

Tre ud af fem af årets hurtigst sælgende villaveje lå i år på Vestegnen. Den vej hvor husene sælges hurtigst ligger i Vallensbæk, her var der salg efter gennemsnitligt 24 dage.

Hvidovre er også med på listen over landets hurtigst sælgende område - her kan man sælge sit hus på gennemsnitligt 42 dage. Det skriver sn.dk.

Det er de eftertragtede placeringer i trygge og børnevenlige villakvarterer, der får boligerne solgt på bare 24 dage i gennemsnit på den hurtigst sælgende vej, som er Horsbred i Vallensbæk. Det viser en opgørelse fra Boligsiden.dk.

Tredjepladsen indtages af Kongsager i Albertslund, og også her er der tale om børnevenlige villakvarterer med grønne områder, sikre stisystemer og flere skoler inden for kort afstand.

- Når det kommer til villaveje, er der ingen tvivl om, at de populære områder, er de lukkede villakvarterer, hvor børn kan færdes sikkert til og fra skole og kammerater. Beliggenheden er stadig det vigtigste i et villasalg, især hvis priserne også er rimelige, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere