Vemodig afsked med Brøndby

Michael Krohn-Dehli kalder det vemodigt at forlade Brøndby, som hjalp hans karriere tilbage på sporet.

Landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli løber i fremtiden rundt på spansk græs for Celta Vigo i stedet for danske Brøndby IF, og det skifte kalder han selv for vemodigt.

- Jeg er da glad og stolt over skiftet til Celta Vigo. Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg gerne ville til udlandet igen, hvis den rette klub kom på banen, siger Michael Krohn-Dehli til Brøndbys hjemmeside.

- Det er meget spændende at skulle til spansk fodbold og forsøge at gøre det godt i en stor liga mod rigtigt dygtige spillere.

- Samtidig er det lidt vemodigt at skulle afslutte et kapitel her i Brøndby.

Brøndby gav ham chancen

Det vemodige forklarer venstrekanten med, at den danske klub gav ham chancen med en langtidskontrakt, selv om han havde haft en svær periode med skader i hollandsk fodbold.

- Jeg er meget glad for, at klubben gav mig chancen, efter at jeg havde haft en del skader i Holland. Jeg synes også, at jeg har betalt tilbage over årene, og selv om det "kun" er blev til tre tredjepladser (i Superligaen, red.), så er jeg glad for de fire år i klubben, det blev til, siger Krohn-Dehli.

- Det, at jeg er blevet årets spiller to år i træk og kommet ind omkring landsholdet, er jeg selvfølgelig også stolt over, og det viser vel, at det ikke har gået helt skidt for mig, siden jeg kom tilbage til Brøndby.

Celta Vigo rykkede før denne sommer op i Primera Division, og klubben er begyndt sæsonen med nederlag til Malaga og Real Sociedad.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere