Vandt mio. og sagde op: Nu gider børnene ikke opfylde hans drøm

En mand fra København glæder sig over, at han netop har vundet en million. Det samme gør hans bror, der får ti procent af beløbet.

En mand i halvtredserne fra København blev i sidste weekend den heldige vinder af en million skattefri kroner på Lottos millionærgaranti, som er en ekstra millionchance på hver spillet række.

Manden var på besøg hos sin hos sin bror, da han scannede sin Lottokupon, og der fik besked på, at han havde vundet over 9999 kroner, skriver Danske Spil.

- Jeg fattede ingenting, for jeg gik ind og tjekkede, og jeg havde jo ikke tallene. Så vi gik ned i Meny og fik kuponen kørt igennem dernede. Der sagde de også, at jeg havde en gevinst på over de 9999,-. Så måtte jeg altså ringe til Danske Spil og finde ud af, hvad der var los. Der fortalte ham, jeg talte med, at det var fordi, jeg havde vundet på lodtrækning – altså den der Millionærgaranti. Det var helt vildt. Vi hoppede og dansede rundt i stuen som et par skøre gedebukke, siger manden til Danske Spil.

Brormand får 10 pct.

Vinderens bror havde nemlig også en god grund til at være glad, da de to altid har haft en aftale om, at hvis den ene vandt i Lotto, så fik den anden 10 procent af gevinsten.

- Det var en fed oplevelse at dele med sin lillebror. Han har været meget igennem på det seneste, blandt andet en fejloperation , som har påført ham mange lidelse – både fysisk, psykisk og økonomisk. Så de penge falder virkelig på et tørt sted, fortæller den glade vinder.

- Det er sjovt at tænke på, at jeg ved juletid sagde til ham, at nu måtte der da snart falde en appelsin ned i hans turban. Og han svarede, at det da skulle være et græskar, hvis det skulle batte noget. Og nu ser tingene, da lidt lysere ud, lyder det.

Også vinderen selv har været en hård tid igennem, men det er ikke ting, han vil komme nærmere ind på. Men udover at det giver nogle helt nye muligheder at være millionær, så har milliongevinsten givet en gammel drøm om at blive selvstændig mulig.

- Det er jo helt fantastisk. Jeg har allerede sagt mit faste job op og er gået i gang stille og roligt, fortæller han.

Børnene gider ikke USA-tur

Det er ikke kun vinderens bror, der kan mærke, at der er kommet en million kroner ind i familien. Også mandens børn, der alle er i tyverne, har fået et pænt beløb.

- Jeg kaldte dem ind til familieråd, og min datter troede, at hun havde gjort et eller andet galt. Så det var sjovt at tage lidt gas på dem. Men de blev selvfølgelig også mega glade. Især for pengene.

- Og så var min drøm jo at invitere dem med på en tur gennem USA i en måneds tid – du ved, hele familien i en autocamper. Men det gider de sgu ikke. Haha. De skal på ferie med deres venner og alt muligt. Jeg er heldig, hvis jeg får dem med en uge sydpå til sommer, siger manden.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

ipiccy_image

playRod i skabe og skuffer? Her er oprydningsekspertens bedste råd

Latterguru

playHos latterguruen Thomas må vi grine af det meste: "Vi har brug for at være mere crazy"

Flydendeparcelhus (1)

playChristian bor i et flydende parcelhus med vinkælder og legeplads

SLOW COVER FB1

playFik succes under nedlukning: Kan ler få os til at elske vores rynker?

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere