V i Roskilde: Alle klip er brugt op

Det værste EU-valg i 25 år får efter alt at dømme Venstre i Roskilde til at forlange Lars Løkke Rasmussens hoved på et fad. Det skriver Dagbladet Roskilde.

Foto: TV 2 Lorry (arkivbillede)

Mandag aften mødes bestyrelsen for Venstres kommuneforening i Roskilde, hvor den aktuelle situation skal evalueres, og formand Fleming Friis Larsen vurderer, at tålmodigheden med partiformanden er brugt op.

- EU-valget var en lakmusprøve på hele det hændelsesforløb, der har været, og med kun to mandater til Venstre tror jeg, det er svært at holde låget på den indre utilfredshed. Jeg tror, det får nogle konsekvenser, siger Fleming Friis Larsen til DAGBLADET Roskilde.

- Efter min opfattelse bløder Venstre, og Lars Løkke må gå som formand, og det er også, hvad jeg hører fra andre. Vores holdning vil nok være, at Lars Løkke skal gå, men det er først noget, vi drøfter i aften, hvor alle relevante personer er samlet, siger Fleming Friis Larsen.

Han havde håbet, at valgforbundet med K kunne have sikret et tredje V-mandat, men kan konstatere, at V-vælgere i stedet har været med til at sikre valget af Bendt Bendtsen, fordi vælgerne ikke har villet støtte Venstre med Lars Løkke i spidsen.

- Dybest set handler det jo om troværdighed - som i så mange andre af livets forhold. Du har så mange klip på kortet, at de til sidst tager licensen fra dig, akkurat som med kørekortet, siger Fleming Friis Larsen til DAGBLADET Roskilde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik