Utilfredse forældre kræver nyt borgermøde

Forældregruppen på Sct. Nicolai Skole er så utilfredse med torsdagens borgermøde om skolestrukturen i Køge Kommune, at de kræver et nyt møde. Det skriver DAGBLADET Køge.

Forældrene mener, at borgermødet på Asgård Skole var »pinligt«, at politikerne fra børne- og ungdomsudvalget var uforberedte, og at mødet var kaotisk og manglede en ordstyrer.
»Vi vil derfor erindre politikerne om, at de er folkevalgte og forvalter vælgernes tillid, hvorfor vi opfordrer til at lade borgermødet gå om snarest muligt«, lyder kravet fra forældregruppen.
Sandsynligvis bliver der dog ikke noget nyt møde. Formand for børne- og ungdomsudvalget, Johnna Stark (SF) mener under alle omstændigheder ikke, at borgermødet bør gentages.
- Jeg synes ikke mødet bør gå om. Der var mange mennesker og stor spørgelyst, og derfor kunne mødet godt virke en smule forvirrende. Men vi har fortsat ikke taget politiske stilling til spareforslagene, og derfor kan der ikke siges så meget andet lige nu, siger hun til DAGBLADET Køge.
Den manglende politiske stillingtagen har netop været et af forældregruppens ankepunkter. Forældrene mener netop ikke, at en høringsperiode kan sidestilles med et politisk »ytringsembargo«. Men udvalgsformanden fastholder, at hun vil vente med at give udtryk for sine holdninger til høringsperioden er overstået.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere