To unge i livsfare: Kørte ind i stålmast

En bil med tre unge mænd bragede sent lørdag ind i en elmast med høj fart i Birkerød.

Arkivfoto Foto: TV2/Lorry

To unge mænd er i livsfare efter at have været involveret i en alvorlig bilulykke i Birkerød sent lørdag aften. En tredje mand slap med mindre kvæstelser.

De tre mænd, der er først i 20'erne, kom kørende i en Ford Escort ad Ravnsnæsvej i Birkerød, da føreren pludselig mistede kontrollen over bilen og bragede ind i en stål-elmast.

- Vi tror, at bilen er skredet ud af vejbanen i forbindelse med et venstresving. Føreren har simpelthen mistet kontrollen over køretøjet, og vi formoder, at det er fordi, de har kørt med for høj hastighed, fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi, Erik Pontoppidan.

- Derefter er de ramt så hårdt ind i elmasten med siden af bilen, så den faktisk nærmest er bukket rundt om stålpælen, tilføjer han.
To af mændene, hvoraf den ene er føreren af bilen, behandles på Rigshospitalet.

Politiet er i gang med at klarlægge nærmere, hvordan ulykken præcist er sket.

- Vi har lavet nogle tekniske undersøgelser på stedet, og vi har haft bilinspektører derude også. De nærmere undersøgelser vil klarlægge episoden yderligere, siger Erik Pontoppidan.

Desuden har politiet taget en blodprøve af føreren for at få afgjort, om han var påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.
Det skridt tages ofte i sager om alvorlige ulykker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik