Ung mand afslører hælercentral i cykelhandel

Ung mand genkender sin stjålne cykel i forretning og afslører større hælercentral på Nørrebro.

Foto: TV 2 Lorry (Arkiv)

Det kan betale sig at holde øjnene åbne. Det kan en ung mand fra København skrive under på, efter at han har afsløret en større hælercentral i en cykelhandel på indre Nørrebro.

Cyklerne blev fundet ved en ren tilfældighed, oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Det er en ung mand, som onsdag aften genkender sin cykel inde i forretningen. Han kigger ind ad vinduet og ser, at hans cykel er ved at blive omlakeret. En cykel, som han har efterlyst, siger central efterforskningsleder Sajjad Haider til TV 2Lorry.

Da politiet ankom til stedet, kunne man konstatere, at butikken bugnede med cykler, der ikke var kommet dertil direkte fra producenten.

Københavns Politi har i alt fundet omkring 300 stjålne cykler i butikken, som politiet ikke ønsker at navngive på nuværende tidspunkt.

Københavns Politi har anholdt den 35-årige ejere af cykelforretningen. Han bliver nu sigtet for groft hæleri, hvilket kan give op til seks års fængsel.

- Vi arbejder lige nu på at registrere cyklerne, så de kan komme retur til deres retmæssige ejere. Men vi er stadig i starten af efterforskningen, og det tager noget tid, inden vi ved mere, siger Sajjad Haider til TV 2 Lorry.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik