Uber-chauffør: Jeg er blevet påkørt af taxaer fire gange

- Jeg måtte tilkalde politiet for at få dem til at flytte sig, lyder det fra Uber-talsmand om taxa-konkurrenterne.

Taxachaufførerne bliver grovere og grovere i deres behandling af Uber-chauffører.

Det fortæller Uber-chaufføren og talsmanden for Foreningen for Deleøkonomi, Per Jakobsen, til TV 2 Lorry. Han er selv blevet påkørt af taxachauffører fire gange.

- Jeg har stadig en bule i min Nissan, efter en grå taxa fra 4X48 påkørte mig. Taxachaufførerne kører godt bil, så det kan ikke være en fejltagelse, at jeg er blevet påkørt gentagne gange, siger Per Jakobsen til TV 2 Lorry.

Per Jakobsen er også blevet truet med tæsk, og fem gange har han oplevet, at taxachauffører har spærret for ham med deres vogne.

- Jeg måtte tilkalde politiet for at få dem til at flytte sig, så jeg kunne køre videre. De bliver provokeret, når de kan se, at jeg har min Uber-app tændt, siger han til TV 2 Lorry.

TV2 Lorry har også talt med den tidligere talsmand for Uber-chaufførerne i Danmark. Han valgte at trække sig som talsperson efter at være blevet truet og chikaneret adskillige gange. Det kulminerede, da han fik skåret sit dæk op og fandt patroner i sin postkasse.

Politiet bekræfter, at situationen mellem taxachaufførerne og Uber-chaufførerne spidser til.

- Taxachaufførerne prøver at spotte Uber-chaufførerne, og vi får anmeldelser ind. Så vi kan godt mærke at der er kamp om kunderne, siger Henrik Møller Jakobsen, der er vicepolitiinspektør i København, til TV 2 Lorry.

Hos Dansk Taxi Råd taxachaufførerne forstår man godt, at chaufførerne er frustrerede. Men vi fraråder selvtægt, lyder det.

- Jeg er ked af det på branchens vegne. Vi opfordrer taxachaufførene til at lade være med at rende rundt og lege politibetjente. Det er politiets opgave at tage sig af ulovligheder, siger formanden for Dansk Taxi Råd, John Lindbom, til TV 2 Lorry.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

skunkgartneri herringløse

Særlig duft fik snusfornuftige betjente på sporet - skunklaboratorium med 347 planter afsløret

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedsklinik er nu sigtet 11 gange

blå blink

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere