Tyvstarter med engelsk fra 1. klasse

Hørsholm Kommune har netop vedtaget, at eleverne på fire folkeskoler fra næste skoleår begynder med engelsk i 1. i stedet for i 3. klasse.

Engelsk fra 1. klasse er et element i den reform af folkeskolen, som regeringen fremlagde sidste år i december, og det vink med en vognstang er slået igennem i Hørsholm Kommune, der netop har vedtaget, at eleverne på fire folkeskoler fra næste skoleår begynder med engelsk i 1. i stedet for i 3. klasse.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hørsholms budgetaftale for 2013-2016 indeholdt to ekstra ugentlige lektioner, og nu har Børne- og Skoleudvalget besluttet, at de to timer skal bruges til at give eleverne engelsk i 1. og 2. klasse.

- Jeg synes, det er rigtig fint, at vi får de engelsktimer ind. Vi har ressourcestærke børn i Hørsholm, så jeg tror godt, at børnene kan rumme det. Som politiker er jeg tilfreds med, at vi har kunnet finde en løsning, som lærerne også er tilfredse med, siger udvalgsformand Pernille Schnoor, som lægger vægt på, at det er skolerne, der har prioriteret, hvad de to ekstra timer skulle bruges på.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

lundtoftegade nørrebro

København skyder millioner i ansigtsløft til særlige områder på Nørrebro og Amager

minimumsnormering

Åben slagudveksling på rådhus om penge til minimumsnormeringer

tour de france ruten

playRuten skal nærstuderes: Tour de France-arrangør besøger København og Roskilde

parkbyen rødovre

Byråd baner vejen for nyt boligkvarter i Rødovre

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere