TV 2 Lorry søger kreativ journalist til vikariat på Facebook

Kan du selv producere video, kan du lide at fortælle nære journalistiske historier og ved du, hvordan de skal produceres, så de når langt ud på Facebook? Elsker du samtidig public service og det liv, der leves i hovedstadsområdet, så er vikariatet som SoMe-journalist måske noget for dig.

På TV 2 Lorry producerer vi video direkte til sociale medier, og vi søger en journalist, som med stor begejstring og kreativitet kan producere gode og vigtige videohistorier direkte til Facebook. Vores personbårne videoer skal helst begejstre, skabe debat, give indsigt eller være ”talk of town”.

Vi går tæt på dem, der har noget på hjerte, som gør noget for andre og bidrager til at gøre os stolte af hinanden og Lorryland. 

Om dig:

Du skal kunne skrive korte artikler og fængende opslagstekster

Du skal kunne betjene et kamera. Vi filmer på Sony A7S, FS5 eller FX6

Du skal kunne redigere i Premiere og arbejde med Adobe-pakken

Du skal være kreativ og have ambitioner om at få historierne længst muligt ud

Du skal være effektiv, kunne rykke hurtigt og trives i en travl og omskiftelig hverdag

Du skal være en god kollega – vi arbejder i et tæt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden

Du skal have kørekort

Vi tilbyder:

Et vikariat på syv måneder fra mandag den 12. juli 2021.

Muligheden for at udfolde to fortællinger om ugen i både skrift, billeder og videoer. Du leder selv efter historier, liner op, filmer, redigerer og skriver artikel og opslagstekster til dine historier.

Du vil være en ud af to journalister dedikeret til at producere videoindhold direkte til Facebook.

Et samarbejde med søde og dygtige kolleger på vores voksende SoMe-redaktion, hvor vi producerer direkte til YouTube, Instagram og Facebook. Og du sparrer dagligt med både kolleger og din redaktør.

En sjov og kreativ arbejdsplads med højt til loftet og godt socialt samvær.

Kontaktinfo:

Send din ansøgning til job10@tv2lorry.dk senest 30. maj. Samtaler afholdes umiddelbart efter tidsfristen. Vi sletter og behandler ikke ansøgninger, hvori der står CPR nr. Du kan se vores privatlivspolitik her: https://www.tv2lorry.dk/privatliv-job

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte SoMe-redaktør Frederik Vording frvo@tv2lorry.dk / 28 10 45 06 eller programchef Nanna Andreasen på naan@tv2lorry.dk/ 40 68 47 27.

TV 2 Lorry:

TV 2 Lorry er et mediehus i konstant udvikling. Vi arbejder hele tiden på at nå flest mulige af de op mod 2 mio. potentielle seere/brugere, de er i vores sendeområde. TV 2 Lorry sender nyheder på TV2 kl. 17.30 og 18.30. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.00. Derudover udkommer vi på web, YouTube, Instagram, Twitter og Facebook.

TV 2 Lorry er en af otte regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt TV til danskerne. TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og herfra dækker de godt 90 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Se mere information på www.tv2lorry.dk