TV 2 Lorry søger journalist til længere nyhedsformater

Er du dygtig til at finde dine egne historier? Vil du gerne være med til at grave dagsordner frem, der forandrer og forbedrer hovedstadsområdet? Og er du VJ? Så kunne det være dig, der er den nye reporter på det hold, der producerer helstøbte nyhedspakker til vores TV-udsendelser og til vores hjemmeside tv2lorry.dk.

Jobbet:

TV 2 Lorry søger en reporter, der vil blive en del af et dynamisk nyhedshold, der sætter dagsordner og holder fast i alle de vigtige problemstillinger, der er her i vores sendeområde.

Du skal have næse for selv at finde vigtige regionale historier. Du er en dygtig researcher, der kan finde den stærke case og sende en ansøgning om aktindsigt afsted. Og du kan grave de gode historier frem.

Din redaktion har til opgave at finde egen-historier til alle platforme.

Vores ambitioner er skyhøje. Vi bider os fast i en historie, til den er løst.

Redaktionen leverer dagligt (undtagen torsdag) velproducerede historier af mellem tre og otte minutters varighed. Der er dermed tid og plads til mere fordybelse og perspektiv end i de øvrige nyhedshistorier. Du sørger selv for, at nyheden udkommer digitalt. Alle på holdet filmer selv, men der er også en fotograf på holdet for at understøtte det kreative arbejde.

Du arbejder fleksibelt og er klar til at rykke, når historien er der. Du styrer selv din tid i samarbejde med redaktionens redaktør, Martin Kiil.

TV 2 Lorrys platforme:

Vi og hele vores branche er midt i en spændende forvandling. Siden december 2019 har vi produceret vores nyheder på en anderledes måde. Vi laver alt ude i virkeligheden og har den grundtanke, at det er den journalist, der har researchet historien, der også fortæller den fra A-Z. Dog således at dagens livevært kan komme med et oplæg, hvis det skønnes nødvendigt. Eller hvis din historie fungerer bedst delt i flere elementer.

De nyhedspakker, du og din redaktion producerer, er grundpillen i vores 19.30-udsendelse.

Vi arbejder med vore egne nyhedskriterier: Vigtig, håb, nuancer, personlig og ærlig. Vi har en løsningsorienteret tilgang til alle emner. 

Vi tilbyder:

 • Et mediehus der ved, at vi skal genopfinde os selv igen og igen. Vi udkommer på web, YouTube, Instagram, Facebook, TV 2 og på vores egen kanal.
 • En ambitiøs redaktion: Vi vil være bedst til regionale nyheder, og vi har fokus på løsninger og vigtige historier, man kan bruge til noget i sin egen hverdag.
 • En sjov og afvekslende hverdag.
 • En arbejdsplads med et godt miljø og mange sjove og dygtige kolleger.

Du:

 • Graver opsigtsvækkende historier frem
 • Elsker at være dagsordensættende og blive citeret i alle andre medier
 • Du bider dig fast og følger op på dine egne historier
 • Du arbejder gerne på flere historier samtidig
 • Du er fuldt fortrolig med aktindsigt
 • Du kan fortælle historier med levende billeder og grafik, så de står frem i mængden
 • Kan samarbejde og arbejde selvstændigt
 • Er grundig og ansvarsfuld
 • Bruger og forstår de sociale medier

Yderligere information:

Dit arbejdssted bliver Allégade 7-9, Frederiksberg. Men vi opfordrer alle til også at tage hjemmearbejdsdage i Covid 19s skygge.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktør for journalistiske satsninger Martin Kiil på maki@tv2lorry.dk, tlf. 20 64 36 27 eller nyhedschef Ninna Kokholm på niko@tv2lorry.dk, tlf. 20 70 30 73

Send din ansøgning til job12@tv2lorry.dk senest onsdag 19. maj klokken 22.00.

Vi forventer, du begynder til august eller hurtigst muligt derefter. Der er tale om en fast stilling. 

Privatlivspolitik:

Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere: https://www.tv2lorry.dk/privatliv-job

TV 2 Lorry sender nyheder på TV2 kl. 17.30 og 18.30. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.00. Derudover udkommer vi på web, YouTube, Instagram, Twitter og Facebook.

TV 2 Lorry er en af otte regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt tv til danskerne. TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere med op til to mio. potentielle seere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og herfra dækker de godt 90 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Se mere information på www.tv2lorry.dk