TV 2 Lorry: Sammen kan vi lave bedre historier

Syv centrale medier i Hovedstadsområdet går nu sammen for første gang og inviterer kommuner og regioner til at være med til at nytænke den demokratiske samtale.

”Bedre historier. Sammen. Lokalt”.

Under den overskrift prøver vi her på TV 2 Lorry noget nyt – nemlig at samle medier, politikere og pressefolk i Hovedstadsområdet om det, vi er fælles om: At være værdifulde for dem, der lever deres liv netop her.

Hør her hvad syv mediechefer siger om behovet for at revitalisere den demokratiske samtale og gøre den endnu mere interessant for læsere, lyttere og seere

 

Vi lever i en ny medievirkelighed, hvor der aldrig før har været så mange, der kommunikerer om så meget. Tempoet på de frie og uafhængige medier er højt – samtidig med at store kommuner har mindst lige så mange kommunikationsfolk ansat som journalister på et mellemstort dagblad.

Den virkelighed har fået Hovedstadsområdets syv centrale mediehuse til at gå sammen:  TV2 Lorry, DR P4 København, Mediehuset DenOffentlige.dk, Politikens lokalaviser, Sjællandske Medier, Helsingør Dagblad, Gladsaxe Bladet, Ballerup Bladet m.fl. om konferencen “Bedre historier. Sammen. Lokalt”.

Den stiller skarpt på forvaltningens og politikeres behov for at få og kontrollere historier i medierne – og mediernes behov for at undersøge, oplyse, engagere og underholde.

Nogle gang virker det som om, vi ikke rigtigt kender – eller kan lide – hinandens arbejdsvilkår. Vi tror, at hvis vi får mere indsigt i hinandens virkelighed, rationaler, behov og arbejdsgange, kan vi lave historier, der i endnu højere grad involverer de mennesker, som begge parter er sat i verden for at tjene – nemlig dem, der bor og arbejder her i Hovedstadsområdet.

Som TV 2 Lorrys direktør Morten Kjær Petersen formulerer det:
- Hvis vi bruger bare en enkelt dag sammen, så tror jeg, vi kunne få væsentligt mere ud af det samarbejde, vi allerede har og den store arbejdskraft, vi hver især i forvejen lægger i at servicere borgerne i vores områder og kommuner.

Derfor inviterer vi nu til en dag med indsigt i hinandens maskinrum, gensidige udfordringer og idéer. Det er første gang, så mange medier i hovedstadsområdet går sammen om en fælles aktivitet af denne karakter.

Konferencen ”Bedre Historier. Sammen. Lokalt” holdes 1. december på Nationalmuseet.
Se mere her.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere