Truede med at nakke tidligere svigerforældre

En 40-årig mand skal 20 dage i fængsel for at have truet sine tidligere svigerforældre på livet, skriver DAGBLADET Roskilde.

Truslerne blev fremsat i juni sidste år, hvor han en eftermiddag på Køgevej stødte på sin tidligere svigerfar, som han sagde, han ville »nakke«. Samme dags aften spottede han sin tidligere svigermor, der kom cyklende, og hende standsede han også og truede på livet på samme måde.
Den 40-årige forklarede for domsmandsretten i Roskilde, at han havde boet sammen med ægteparrets datter. Hende havde han fået en søn sammen med i slutningen af 2007, men forholdet var gået i stykker, og han havde siden fået tilhold mod at opsøge hende. Der verserer nu en sag om forældremyndigheden over drengen.
Den 40-årige mente, at det var svigerforældrene, der havde fået stablet tilholdet på benene og siden havde gjort alt, hvad de kunne for at forhindre ham i at se sin søn.
Retten undlod at tage stilling til den lange række af kontroverser, der var mellem de implicerede i sagen, men den lagde vægt på de meget troværdige forklaringer, som ægteparret gav. På mange punkter stemte de også overens med den forklaring, den 40-årige selv kom med, og på den baggrund fandt retten inden betænkeligheder ved at dømme ham til fængsel i 20 dage, skriver DAGBLADET Roskilde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Gerningsmand

playKrænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere