Tre unge røvede mand i kørestol

Tre unge mænd truede søndag middag en mand i kørestol til at aflevere de penge, han lige havde hævet.

Politiet vil meget gerne tale med eventuelle vidner til et røveri mod en mand i kørestol, som skete ved Bella Center Metrostation på Amager lidt efter klokken 12 søndag middag.
Den 52-årige kørestolsbruger hæver ved 12-tiden 1000 kroner i en udvendig pengeautomat i Danske Bank på Ørestads Boulevard.
En ung dansk udseende mand står tæt på og kikker. De kørestolsbrugeren har fået amputeret begge ben og sin venstre arm på grund af en sygdom, har han svært ved at skjule pengene.
Få minutter senere ved Bella Center Metrostation bliver den 52-årige stoppet af to andre unge mænd med et mellemøstligt udseende. I baggrunden står manden, som kikkede ved pengeautomaten.
De forlanger at få pengene, og da den 52-årige nægter, lægger en af røverne en hånd på hans skulder og siger: "Vil du have, at vi skal vi smadre dig".
Den 52-årige bliver skræmt og aflever pengene til de to, som går hen til den dansk udseende mand. De tre griner højlydt, da de går fra stedet, har den forurettede fortalt til politiet.
Alle tre vurderes til at være omkring 20 år og cirka 175 cm høje. Danskeren har kort lyst hår. Han havde en kakifarvet skjorte på og lyse bukser.
Den ene af de to andre er tyk og rundhovedet med kort sort hår og mørkt tøj. Han havde hvide ledninger, formentlig til en iPhone, om halsen.
Den sidste havde en karakteristisk frisure med kort sort hår øverst og afbleget, maskinklippet hår på siderne. Han var ligeledes iført mørkt tøj.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Gerningsmand

playKrænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere