Tre personer angrebet med kniv i København

To 18-årige mænd blev passet op og stukket ned, efter at de havde lavet sjov med nogle piger.

Tre personer er natten til søndag blevet stukket ned med kniv i hovedstaden. De er alle blevet opereret og nu uden for livsfare, oplyser Københavns Politi, som endnu ikke har anholdte i sagerne. I den ene af sagerne, hvor to unge mænd blev stukket flere gange, har politiet gode spor, der kan føre til anholdelse af gerningsmanden, fortæller central efterforskningsleder Kristian Aaskov.

Personen var del af en gruppe på fem personer, som ved Nytorv i det indre København tilsyneladende blev vrede over, at et par unge mænd havde henvendt sig til nogle forbipasserende piger.

- To 18-årige knægte, der er i selskab med flere kammerater, siger et eller andet i sjov til nogle forbipasserende piger. Det bliver en gruppe indvandrerdrenge åbenbart vrede over, og det ender med, at den ene af dem stikker de to 18-årige flere gange med en kniv, siger efterforskningslederen.

Ofrene fik sig slæbt op til en 7-Eleven på Gammel Torv og tilkaldte politi og ambulance. Gerningsmanden og hans fire kammerater forsvandt ned af Knabrostræde.

- Vi har vidner til optrinnet og konkrete spor, som vi regner med kan føre til anholdelse af gerningsmanden, siger efterforskningslederen.

Begge ofres tilstand er stabil ifølge politiet. Overfaldet skete omkring klokken 3.

Halvanden time tidligere indløb meldingen om nattens første knivstikkeri. Her gik det ud over en 40-årig mand foran en etageejendom på Ewaldsensvej 2 på Frederiksberg.

- Han blev ramt flere gange på kroppen og i halsregionen. Han ønsker tilsyneladende ikke at medvirke til sagens opklaring, og vi har ingen vidner til overfaldet, siger Kristian Aaskov.

Offeret, der er kendt af politiet, vaklede hen til bekendte på en adresse nogle hundrede meter fra gerningsstedet. Han blev overført til Rigshospitalets traumeafdeling og har det efter omstændighederne godt efter at være blevet opereret.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Malene bruus

Savnet 46-årig kvinde fra Helsinge fundet død i skovområde

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere